Формула 1 Сезона 2011

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе вие дркајте на Алонсо... ама чоекот беше 3 пати шампион без ниту еден дуел за прво место. Јас не го оспорувам неговиот талент или незнам што, едноставно игра на сигурно. Втор клај го, втор ќе заврши. Трет клајго, ќе престигн еден преку боксот и толку. А тоа мене ич не ми се бендисува.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Секоја трка во која победува Мекларен е добра трка :O

И ова беше далеку од најинтересната трка во последните 2 години. Да не ја заборавивте Канада, едвај пред 1 месец беше.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
добро, кајнада беше суво-влажна а оваа само сува

скоро цела трка хам ало и веб беа 0,5 сек разделени (како во мото гп)

такси!

:pos:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ако може некој нека постира линк/торент од трката, јас неможев да ја гледам, а како шо читам било доста жустро

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да за разлика од Хамилтон Алонсо не гледа да помине некој па макар и да ја заврши трката, реално Хамилтон не размислува многу многу кога тргнува да поминува ептен без памет вози погледни што се дешава со вебер ако не се тргнеше вебер тука ке беше крај и за двајцата.
едноставно влага без да остави простор за другиот и после кога ке се деси нешто вика ме казнуваат зашто сум црн :)

Како и да е нека му е честита победата овој пат чиста без инциденти ;)
И уште нешто F1 се вози глава.
Вебер направи еден потег, и си ја задржа траекторијата. Ако одеше понатаму, и сменеше друг правец, тогаше и да се тој ќе беше казнет ! Без разлика дали ќе имаше или немаше инцидент ! Не знам, како ти ова да не го знајш, а си возел Ф1 ! :D :D :D
--- надополнето: Jul 25, 2011 12:52 AM ---
С
Во голема грешка си има многу поголеми возачи од Алонсо треба уште многу за да ги стигне ама Хамилтон сигурно не е поголем од него :)
За тебе ! :D Не и за мене... Подобро да се обидуваш и да згрешиш, одколку да не се обидуваш ич ! :) Кога му се пуштам на девојка, не мислам дека ќе ме одбие, туку дека ќе ја ќарам, но не е секогаш така. Сум јадел корпи и јадам, но и сум добивал....

Слично е и со Луис, се обидува, и греши, но барем се обидува, за разлика од некои

Лузер е оној кој никогаш нема да се обиде, па макар и добил корпа пред дискотека со 1000 луѓе ! Но, ако ја добиеш најдобрата риба во градот, тогаш сите ќе ти завидуваат !
--- надополнето: Jul 25, 2011 12:55 AM ---
Едит: Кометаторот е попраен, нема врска тоа што го зборувате. Колку пати само кажа за Алонсо добри работи и за Фетел. Крајно професионално. И на моменти кога ја мешаше Нирбур. со Хокен, и момемнтот кога пушти реклами а Батон престигна еден болид, се ситница во споредба од порано

Мене денешното коментирање ми се допадна ! Професионално ! :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Вебер направи еден потег, и си ја задржа траекторијата. Ако одеше понатаму, и сменеше друг правец, тогаше и да се тој ќе беше казнет ! Без разлика дали ќе имаше или немаше инцидент ! Не знам, како ти ова да не го знајш, а си возел Ф1 ! :D :D :D
--- надополнето: Jul 25, 2011 12:52 AM ---
С

За тебе ! :D Не и за мене... Подобро да се обидуваш и да згрешиш, одколку да не се обидуваш ич ! :) Кога му се пуштам на девојка, не мислам дека ќе ме одбие, туку дека ќе ја ќарам, но не е секогаш така. Сум јадел корпи и јадам, но и сум добивал....

Слично е и со Луис, се обидува, и греши, но барем се обидува, за разлика од некои

Лузер е оној кој никогаш нема да се обиде, па макар и добил корпа пред дискотека со 1000 луѓе ! Но, ако ја добиеш најдобрата риба во градот, тогаш сите ќе ти завидуваат !
--- надополнето: Jul 25, 2011 12:55 AM ---
Едит: Кометаторот е попраен, нема врска тоа што го зборувате. Колку пати само кажа за Алонсо добри работи и за Фетел. Крајно професионално. И на моменти кога ја мешаше Нирбур. со Хокен, и момемнтот кога пушти реклами а Батон престигна еден болид, се ситница во споредба од порано

Мене денешното коментирање ми се допадна ! Професионално ! :)
Ти најверојатно имаш некој проблем со мене се гледа дека немаш основно разбирање од трки мешаш баби и жаби. Со случајот со Вебер види дали ја задржува својата траекторија или искача од патеката?
Ако гридовите ги сметаш за дел од патеката ондак си ја задржал траекторијата.
(Ај на твој начин ова второт да го објаснам) тоа со девојките џабе ако си глуп и не размислуваш со глава туку со долната глава размислуваш никогаш нема да фатиш туку само корпи ке добиваш, треба да имаш малце мозок да размислиш кога е момент тоа да се направи како да пријдеш за да имаш поголем успех не е работата да отдеш да прашаш па што сака нека биде. И во животот ништо не губиш ако добиеш корпа во трките ако не завршиш една трка губиш поени или тоа неможеше да го увидиш и лупаш глупости???

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мирисаше и се осеќаше во воздухот тоа вчера. :)

Уште во саботата се виде МекЛаренот на општо изненадување е доста јако наштиман и ќе може да се носи со РБ. На тоа ако се додаде и желбата кај Луис да добар резултат и победа, после неколкуте врзани лоши трки .. Триумфот беше неодминлив. :D

Доста тесно и изедначено беше цело време, се водеше луд тробој за првото место се до вторите влегувања во боксот, каде се одлепи Луис на +3 и нешто од Шпионот, а Вебер заостануваше +8-9 на третата поз. Фетел изгубено делуваше и плус имаше едно извртување, но за негова среќа се деси на широко па не заврши со удар или во песокот .. Штом боксот и спороста на механичарите на Ферари му требаа за да го помине МАСА, јасно е дека вчера не беше тоа-тоа. И самиот има изјавено за f1.com ''RB simply not fast enough''. Штета за Батон, 2 трки по ред незавршува поради технички проблеми и пропусти што го коштаат и него доста поени во шампионатот, а и МекЛарен во борбата со Ферари за второто место во конструкторите.

Убаво е за сезоната, а и за аудиториумот тоа што на последните 4 трки, Фетел има само 1 победа, а вчера остана дури и без подиум, за прв пат сезонава.

Но, за 7 дена во Маџарска очекувајте силување и прав pain in the ass :(:confused: .. РБ лани штимаа ненормално јако на Хунгаро, а не наоѓам некоја јака причина поради која истото не би го повториле и сега. Гледам на официјалната стр. најавен е дожд за во недела. Ако прогнозата им е точна, дождливо Маџарско ГП би можело да биде ветувачко и да донесе неизвесност .. Јас искрено не се сеќавам да сум го гледал тоа ГП на дожд.

Но нареднава трка на страна, и да победи РБ со 1-2, со +20 сек. предност, ако триумфите МекЛарен и Ферари не се само моменти на инспирација и пролазен минлив блесок на формата, летачките и нема така глатко да ја завршат сезоната. Потоа следуваат легендарните Монца и Спа на кои не ги гледам како фаворити, па потоа караванот се сели во Азија, каде освен во Јапонија не би требало да имаат некоја драстична предност на останатите трки. Ако ништо друго, барем што повеќе да гледаме други фаци како се радуваат до финишот на сезоната, да го разбијат малце сивилово лимено ..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ти најверојатно имаш некој проблем со мене се гледа дека немаш основно разбирање од трки мешаш баби и жаби. Со случајот со Вебер види дали ја задржува својата траекторија или искача од патеката?
Ако гридовите ги сметаш за дел од патеката ондак си ја задржал траекторијата.
(Ај на твој начин ова второт да го објаснам) тоа со девојките џабе ако си глуп и не размислуваш со глава туку со долната глава размислуваш никогаш нема да фатиш туку само корпи ке добиваш, треба да имаш малце мозок да размислиш кога е момент тоа да се направи како да пријдеш за да имаш поголем успех не е работата да отдеш да прашаш па што сака нека биде. И во животот ништо не губиш ако добиеш корпа во трките ако не завршиш една трка губиш поени или тоа неможеше да го увидиш и лупаш глупости???
Да ти кажам право на 23 години и не размислувам со горната глава, само со долната. И успева досега ! :)

Биди ми поздравен

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Но, за 7 дена во Маџарска очекувајте силување и прав pain in the ass :(:confused: .. РБ лани штимаа ненормално јако на Хунгаро, а не наоѓам некоја јака причина поради која истото не би го повториле и сега. Гледам на официјалната стр. најавен е дожд за во недела. Ако прогнозата им е точна, дождливо Маџарско ГП би можело да биде ветувачко и да донесе неизвесност .. Јас искрено не се сеќавам да сум го гледал тоа ГП на дожд.
Ќе видиме... мада не верувам дека толку многу ќе ја погодат прогнозата. Рано е уште да се знае што ќе се дешава по 1 недела. Исто како што очекуваа дожд на Германија, па освен неколку капки, не падна ништо повеќе.

Но нареднава трка на страна, и да победи РБ со 1-2, со +20 сек. предност, ако триумфите МекЛарен и Ферари не се само моменти на инспирација и пролазен минлив блесок на формата, летачките и нема така глатко да ја завршат сезоната. Потоа следуваат легендарните Монца и Спа на кои не ги гледам како фаворити, па потоа караванот се сели во Азија, каде освен во Јапонија не би требало да имаат некоја драстична предност на останатите трки. Ако ништо друго, барем што повеќе да гледаме други фаци како се радуваат до финишот на сезоната, да го разбијат малце сивилово лимено ..
Добро за шампионатот ќе биде да победи Алонсо или Хамилтон повторно. Ако се деси она второто (читај Мекларен го пронашле рецептот за готвење на лименка црвено говедско :)) ќе имаме сезона поинтересна од 2008 :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако во недела победи Луис, сезоната ќе стане топ, за сите.. И за оние кои навиваат за Мекларен и за оние кои го мразат... Вака, до крај ќе биде монотонија.. :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ако во недела победи Луис, сезоната ќе стане топ, за сите.. И за оние кои навиваат за Мекларен и за оние кои го мразат... Вака, до крај ќе биде монотонија.. :)
Ајде бе ????
Стварно?? Дај не дупи
Уствари Фала што ни укажа ние не знаевме фала у секој случај :)
Замисли да победи оној Алонсо а овој хамилтон да падне некое место подеоле а Ветел да не заврши кој ке го гледа како се радува оној Алонсо мамето негово :place:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Или Алонсо, сеедно ! Не знам, шо ти згрешив толку ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom