не, последниве 6-7 месеци многу ми доагале такви дури и едни луге ми се пофалиле дека во Мобил Порто им го декодирале, ама јас не верувам на тие гласини оти телефонот е 3г на 128к Сим картички.Дали може да се декодира Samsung P910. телефонот е од Италија?
ама не и кај сите, незнам колку си сфатил од мојот претходен пост дека напоменав. Има телефони стрикно што работат на 64к и што работат на 128к а додека има телефони што се универзални и на 32к и на 64к и на 128к.Necrophilia јас имам сим картичка од мај 2001 година тогашните моби+ е таа значи е 32 бит? Сегашниот телефон купен во ноември 2006 година супер работи со таа картичка
зошто да си го поправиш инфраредот кога фабрички тој служи само за трансфер на контакти, декодирање и евентуално со посебни инфарареди кои работат на повисока фреквенција и соодветен софтвер за истите може преку него да се вадат фајловите. Иначе постарите Самсунзи, Lg-a, Sharp-ови, Nec-ови не им работат инфраредите универзално за секаов вид на трансфер податоци.:helou:Дали некој може да ми најде или пак има software за да можам да си го попрам инфраредот (IRDa) на мојов телефон - LG U8130. И се што има за LG од софтвер нека каже.
За тоа зашто да си го поправам инфраредот на телефнот и не толку важно зошто јас би сакал. Прашањето беше дали некој може да ми најде таков софтвер. Иначе како информација инфраредот на Lg работи се додека тој телефон не се одкодира. Откако ќе се одкодира се губи таа функција. Значи ако имаш некаков софтвер кој би ми помогнал би те замолил да ми го дадеш.:salut:зошто да си го поправиш инфраредот кога фабрички тој служи само за трансфер на контакти, декодирање и евентуално со посебни инфарареди кои работат на повисока фреквенција и соодветен софтвер за истите може преку него да се вадат фајловите. Иначе постарите Самсунзи, Lg-a, Sharp-ови, Nec-ови не им работат инфраредите универзално за секаов вид на трансфер податоци.:helou:
абе ајде одкако ке се декодира се зафркнува софтверот??? прв пат слушам ова таков инфраред моментално неможам да ти најдам, освен тоа што се скапи и ретко ги има. А во врска со софтверот - кога се декодира телефонот не се менува софтверот туку само се тргаат клучевите.За тоа зашто да си го поправам инфраредот на телефнот и не толку важно зошто јас би сакал. Прашањето беше дали некој може да ми најде таков софтвер. Иначе како информација инфраредот на Lg работи се додека тој телефон не се одкодира. Откако ќе се одкодира се губи таа функција. Значи ако имаш некаков софтвер кој би ми помогнал би те замолил да ми го дадеш.:salut: