Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
прв пат слушам... фала во секој случај.
не, и мислам дека си поминал кај мене во мобилара.Necrophilia
imas li displey(ekran) za Samsung E-350 i maska..cena?ili daj molim te kazi kaj da baram
Големиот дисплеј 1350 денари[acko]®;784871 напиша:eee mi treba pomos. imam nokia 6101. skrseni mu se dvata ekrana a mnogu mi znaci telefonot i sakam da go napraam. moze nekoj da mi kaze otprilika kolku bi kostalo pravenjeto i kade moze da mi go napravat.
или намалено ти е звонењето или звучникот треба да се смени за звонење.Iam edna motorola v3 mnogu slabo zvoni ako moze da znam so e problem i zaso nema video na kamerata??
зависи од верзијата на процесорот, ако ти е од поновите и до 4 гига без проблем ке прима, ако ти е постарите 512ка ти е доволно.I use neso dali k750i ke podrzi memoriska od 1gb?
i ceni ako imate pisete za memorisa za SE k750i od 512 i 1 gb
fala odnapred
kako da vidam dali mi e ponova verzija na procesorot bidejki sakam da staam 1 gigaили намалено ти е звонењето или звучникот треба да се смени за звонење.
затоа што софтверот ја нема таа подршка, 500 денари ти е софтвер со видео подршка да се надогради.
Ne e namaleno zvonenjeto za toa so zvoni slabo
зависи од верзијата на процесорот, ако ти е од поновите и до 4 гига без проблем ке прима, ако ти е постарите 512ка ти е доволно.
МС Про Дуо 512мб - 1000денари
МС Про Дуо 1024мб - 1500 денари
стај картичка од еден гига и ако не се укочи и не свети бело екранот ок е, така е најлесно. Друг начин ти е ако имаш сетул или крузер боксkako da vidam dali mi e ponova verzija na procesorot bidejki sakam da staam 1 giga
сигурен си дека нема опција за лимитирање на видеото?[acko]®;792345 напиша:edno prasanje. ima li za motorola v3i nekoj softver da se naprai da moze kamerata da snima dolgo dodeka ima memorija zatoa so sea e samo nekolku sekundi?!?!
не, зависи од фреквенцијата и моделот.DALI BILOI KAKOV TELEFON OD AMERIKA MOZI DA SE DEKODIRA.