gug1
њњ
- Член од
- 14 мај 2011
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 101
Околу 1200ден.Не. Од кога ми падна така си е. Екранот не се вклучува.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Околу 1200ден.Не. Од кога ми падна така си е. Екранот не се вклучува.
Обично поради неплатени сметки и слично ги блокираат на мрежаИма некој искуство со blacklisted IMEI броеви и нивна "поправка" ?
Земав Nexus 6P настаро пред 1 година, работеше се океј 3-4 месеци наеднаш падна мрежата и не се крена после тоа... sim картицата ја детектира, wifi и такви ствари работат ама мрежа нема..
Пробав 300 чуда од factory reset до root-ување инсталирање custom romovi за да ресетирам и да ги наместам frequency bandovite на automatic .. се за накрај случајно да проверам дали е на Blacklist IMEI-to и испаѓа на едно 6-7 сајтови на нет шо проверив го дава blacklist... го купив настаро од човек шо нема ни да го видам сеа најверојатно.. така да решение некој ?
Упола цена[DOUBLEPOST=1503767019][/DOUBLEPOST]Другарче е во Германија и ме испрати да прашам колку би чинело во Скопје по мобилариве нов софтвер за Huawei y6? Таму нашол за 20 евра, па ме испрати да прашам дали тука се наоѓа за поефтино или таму да среди работа.
500 денПоправка на портата за полнење за Идол 2с колку чини?
Е некој од Албанија да прашаше за поефтино...од Германија и тој претерува. Не се 200...20 евра се да му се сневидиДругарче е во Германија и ме испрати да прашам колку би чинело во Скопје по мобилариве нов софтвер за Huawei y6? Таму нашол за 20 евра, па ме испрати да прашам дали тука се наоѓа за поефтино или таму да среди работа.
Не друже, за нашинец станува збор, се враќа сега во септември и затоа ме прашува дали таму да среди работа или тука кога ќе се врати. И вака и така ќе дојде со телефонот тука за некоја неделаЕ некој од Албанија да прашаше за поефтино...од Германија и тој претерува. Не се 200...20 евра се да му се сневиди
За 10 евра не се исплати да праќа телефон ваму
Која мобилара?Упола цена[DOUBLEPOST=1503767019][/DOUBLEPOST]
Повеќе шанса имаш да најдиш скршен телефон за поефтина цена....денес сите ги ломат телефоните ко луди...Знaе ли некoј зa lg g4 плoчa дa се смени пo некoјa рaзумнa ценa? Ајдуците oд Мoбикo ми трaжaт 9000 динaри.
Некaкo ми лежи нa рукa телефoнoв,дoкaј 100€ би дaл зa плoчa.Мнoгу oд тие штo ги фурaaт нa фoрумoв мoжaт вoдa дa му нoсaт aмa дa не е прoблемoт сo плoчите.Немa дa се двoумaм измеѓу пoпрaвкa зa 100€ или некoе нoвo ѓубре зa тие 6000 динaри[DOUBLEPOST=1503830291][/DOUBLEPOST]Повеќе шанса имаш да најдиш скршен телефон за поефтина цена....денес сите ги ломат телефоните ко луди...
Акo нaјдaм слoмен 100% и нa тoј ке му рикне плoчaтa зaтoa сaкaм нoвa дa знaм декa ке пoтрaеПовеќе шанса имаш да најдиш скршен телефон за поефтина цена....денес сите ги ломат телефоните ко луди...
Каква боја е, дојди на ППКористам iphone5s со пукнат екран...каде најдобро би било да го однесам на сервис(мобилари)?