Има опција:Se dekodira li Iphone 5 16gb na t-mobile e, i ako moze da mi kaze nekoj koja cena e ako se dekodira?
Ako e poveke od 2g star moze i neverlock da se pravi.Se dekodira li Iphone 5 16gb na t-mobile e, i ako moze da mi kaze nekoj koja cena e ako se dekodira?
И внатрешно екранот е пукнат? претпоставувам чим прашуваш за екран дека е комплет сломен инаку 8 бона фул оргиналЕкран за N7100 (Note 2) кошта а? Гледам по ebay околу 120тина долари... Кај нас колку одат?
Ako ti odgovara N7105 imam na odlicna cena koristen.Екран за N7100 (Note 2) кошта а? Гледам по ebay околу 120тина долари... Кај нас колку одат?
Појма немам, не е мој. Не знам како би оценил дали и внатрешно е пукнат. Од она што знам, не е пукнат екранот, паднал од ниско ~30тина сантими и се појавила доле на екранот над копчињата како црна лента. Следното утро веќе се проширило на цел дисплеј. Тачот работи, односно одговарање на повици.И внатрешно екранот е пукнат? претпоставувам чим прашуваш за екран дека е комплет сломен инаку 8 бона фул оргинал
Фала за понудата, пушти во пп цена. Иако ако дојде до друг апарат, може да се оди на Note 3 или слично.Ako ti odgovara N7105 imam na odlicna cena koristen.
http://www.ebay.com/itm/R-SIM-10-for-iPhone-4S-5-5S-5C-6-plus-2G-3G-4G-LTE-iOS-8-x-RSIM-Nano-Cloud-Card-/221814678561?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33a52f6421Se dekodira li Iphone 5 16gb na t-mobile e, i ako moze da mi kaze nekoj koja cena e ako se dekodira?
Тогаш и екранот е отиденПојма немам, не е мој. Не знам како би оценил дали и внатрешно е пукнат. Од она што знам, не е пукнат екранот, паднал од ниско ~30тина сантими и се појавила доле на екранот над копчињата како црна лента. Следното утро веќе се проширило на цел дисплеј. Тачот работи, односно одговарање на повици.
Фала за понудата, пушти во пп цена. Иако ако дојде до друг апарат, може да се оди на Note 3 или слично.
Екран ти нудам, не друг апаратФала за понудата, пушти во пп цена. Иако ако дојде до друг апарат, може да се оди на Note 3 или слично.
Тогаш и екранот е отиден
Ако се одлучи да го продава таков пиши на ПП
Пренесено, ќе ви пишам што добијам инфо за одлуката.Екран ти нудам, не друг апарат