Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Se dekodira li Iphone 5 16gb na t-mobile e, i ako moze da mi kaze nekoj koja cena e ako se dekodira?

Se dekodira li Iphone 5 16gb na t-mobile e, i ako moze da mi kaze nekoj koja cena e ako se dekodira?

Има опција:
Со R-sim картичка е 1200 денари.
Ке работи со One и Vip картички, ама да не се 4G

Колку кошта декодирање на самсунг ноте 4 заклучен на т-мобиле?

Екран за N7100 (Note 2) кошта а? Гледам по ebay околу 120тина долари... Кај нас колку одат?

Екран за N7100 (Note 2) кошта а? Гледам по ebay околу 120тина долари... Кај нас колку одат?
И внатрешно екранот е пукнат? претпоставувам чим прашуваш за екран дека е комплет сломен :) инаку 8 бона фул оргинал

И внатрешно екранот е пукнат? претпоставувам чим прашуваш за екран дека е комплет сломен :) инаку 8 бона фул оргинал
Појма немам, не е мој. Не знам како би оценил дали и внатрешно е пукнат. Од она што знам, не е пукнат екранот, паднал од ниско ~30тина сантими и се појавила доле на екранот над копчињата како црна лента. Следното утро веќе се проширило на цел дисплеј. Тачот работи, односно одговарање на повици.

Ako ti odgovara N7105 imam na odlicna cena koristen.
Фала за понудата, пушти во пп цена. Иако ако дојде до друг апарат, може да се оди на Note 3 или слично.

Појма немам, не е мој. Не знам како би оценил дали и внатрешно е пукнат. Од она што знам, не е пукнат екранот, паднал од ниско ~30тина сантими и се појавила доле на екранот над копчињата како црна лента. Следното утро веќе се проширило на цел дисплеј. Тачот работи, односно одговарање на повици.

Фала за понудата, пушти во пп цена. Иако ако дојде до друг апарат, може да се оди на Note 3 или слично.
Тогаш и екранот е отиден
Ако се одлучи да го продава таков пиши на ПП

Имам Alcatel One Touch Idol и не сака да се пуни. Ќе се поднапуни до 30% и толку.Чаре некое?

Имате ли престава колку ќе ме чини само вадење на екран на Galaxy S5 и повторно ставање. Еднаш е веќе сменет но тој што го менуваше му нема ставено ништо од позади ( никаква самолеплива лента ) па кога ќе се загрее екранот се одлепува и нервира.

Колку кошта промена на задно стакло и џекот за полнење кај Ајван 4с? Цени посебно и со работна рака? Колку време трае операцијата? :D

@krale @Torte Mobile

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom