Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
нема...
druze jas iam v3 obicna i ja flesirav ama ja zaebav :S i posle flesiranjeto da go uklucam mobilniot nejke,samo ke se ukluci svetlo na tastaturata i odma se gasi(ama jas iam staeno software ili kao i da se vika od v600 toa e problemot...) i bi sakal da znam kolku ke me cini da go popravam? pozzпа.. ајде кажувајте доколку имате проблеми со вашиот мобилен можеби би требало да ви помогнам во повекете случаеви
абе ајде? флекс си му ставал од V600? со кој памет бре??? пробај во бут мод дали ке влезе? ако влага може да се среди ако не можно е да има и хардверски проблеми т.е. да си го рикнал флеш чипот. Ако ти е под гаранција кажи дека ти паднал само софтверот што др да ти кажам, најубаво отиди на некој сервис нека го прегледаат и нека ти кажат што му е. Флешување би те коштало околу 10 евра а флеш чипот е до кај 30 евра...druze jas iam v3 obicna i ja flesirav ama ja zaebav :S i posle flesiranjeto da go uklucam mobilniot nejke,samo ke se ukluci svetlo na tastaturata i odma se gasi(ama jas iam staeno software ili kao i da se vika od v600 toa e problemot...) i bi sakal da znam kolku ke me cini da go popravam? pozz
да, ама во овој случај членов го флешувал со софтвер од друг мобилен телефон што значи дека има шанси да е и софтверски дефект.Стеф:];769564 напиша:мене на п800 така ми напраи кога ми падна од 10 метра и после не проработе само го пуштам ке се здрма.
fala mn druze.... a i koa stiskam *# i red buton nejke da se pusti toa botloader ili kao se vika nejke....a mislam deka e riknat :Sабе ајде? флекс си му ставал од V600? со кој памет бре??? пробај во бут мод дали ке влезе? ако влага може да се среди ако не можно е да има и хардверски проблеми т.е. да си го рикнал флеш чипот. Ако ти е под гаранција кажи дека ти паднал само софтверот што др да ти кажам, најубаво отиди на некој сервис нека го прегледаат и нека ти кажат што му е. Флешување би те коштало околу 10 евра а флеш чипот е до кај 30 евра...
да, ама во овој случај членов го флешувал со софтвер од друг мобилен телефон што значи дека има шанси да е и софтверски дефект.
епа тоа ти викам, дали влага во бут мод т.е. дали се активира бут лоадерот, чим не се кативириа... бај бај бејбе... во секој случај не биди песимист! пробај, надежта умира полседна...fala mn druze.... a i koa stiskam *# i red buton nejke da se pusti toa botloader ili kao se vika nejke....a mislam deka e riknat :S
во скоро секоја мобилара што имаат SE Tool3 или Cruiser Box можат да ти го ОткЉучат, околу 5/600 денари чини.имам закључен sony ericsson z530i за одреден SP, ме интересира дали може да се декодира, каде, кој и колку кошта, за да можам да го користам со било кој SP
Z530 е на дб 2010 100% има CID 49 заштита и у било која мобилара се отклучува. И не го дрви со XS++ со тој програм само се флешува телефонот. Така да SeTool2 и Cruiser кабел и телефонот ќе се декодира.lupo100
За да го отклучиш телефонот потребен ти е Service Cable и бесплатен CID49 flasher како SeTool cracked version или PhoneXS. Програмите се наоѓаат али кабелот тешко така да некоја од мобилариве ти е најдобро решение. Додуша јас успеав да составан 2 во 1 Cruiser cable за Сони Ериксон ми требасе за чепкање софтвер на тел. али сепак нов никако не успеав да најдам овдека кај нас...
П.С. Во врска со процесорите: Z530 користи CID36/49 DB2020 процесор кој може да се отклучи со Cruiser cable.
ало, сеуште нема платформа DB2010, туку DB2020 нема везе, ви кажав во последно време поскапиве модели не ги работам со пиратерија оти имам лошо искуство, СЕ Тул 2 веќе одпаѓа затоа што со новиот апдејт ти се прави Се Тул 3 , и покрај тоа немора да го имаш само се тулот можеш и преку МТ Бокс за СониЕриксон да го издекодираш можеш и преку многу други боксови ама ви кажав дека 70% од случаевите мора да поминат со логови на сервер.Z530 е на дб 2010 100% има CID 49 заштита и у било која мобилара се отклучува. И не го дрви со XS++ со тој програм само се флешува телефонот. Така да SeTool2 и Cruiser кабел и телефонот ќе се декодира.