Филмски вести

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.523
Koнечно нешто што би ме убедило да ја изгледам триологијава..
Мене не ми беше фокусот на трилогијата туку на Villain, сакам да го гледам како негативец :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
The Thing prequel gets a slime-free first trailer

“Let me show you why you flew 10,000 miles”

The equation of paranoia plus snow plus screaming can only equal one thing – you guessed it, the first trailer for The Thing has crept online.

Considering this is from the minds behind the more than decent Dawn Of The Dead remake, we should probably give this new Thing a little slack.

But that’s difficult to do when it sets itself up as nothing more than a retread of John Carpenter’s masterful 1982 scarefest.

Being promoted as a prequel to Carpenter’s film (that's hard to believe considering they didn't even bother changing the title), this new ice-encrusted chiller is helmed by Matthijs van Heijningen Jr, and follows the same basic premise.

On the plus side, Mary Elizabeth Winstead (aka Ramona Flowers) appears to hold her own as a Ripley-like flame-throwing heroine. And Joel Edgerton's involved in some capacity.

Check out the trailer below…

The Thing opens 2 December.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
^
Не очекував нешто посебно од "приквел"-ов, а кога го изгледав вчера трејлеров, го чкртнав одма од листа за гледање. :D
Ова не е приквел, него римејк; наместо Курт Расел ставиле некоја жена што вриска цело време; колку е добро сценариото се гледа од паметните работи што ги кажува у трејлеров и заклучоците што ги изведува; и плус, CGI Crap ефекти за сметка на неверојатнине, едни од најдобрите ефекти икад на филм у римејкот на Карпентер...
Не фала.

Teaser трејлерот за Бетмен

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
^ линкот не ти работи од овој момент така да знајш :D
ефектите изгледаат феноменално, а за друго не се знае засега али јас верувам дека крис нолан ќе направи одличен крај на триологијата.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=22448&count=0
Ван Дам, Траволта (? :cautious:) и Чак Норис :vozbud: у Експендаблс 2.
И ќе го снимаат у Бугарија. :ROFLMAO: Идеме у Бугарија у септември, пазете кој све ќе дојде -
"Sylvester Stallone, Jason Statham, John Travolta,Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke... who else? Of course,Bruce Willis."
:cool::icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Police Academy Star, NFL Great Bubba Smith Dies

Bubba Smith, the former NFL star who made a successful jump to acting with a series of memorable Miller Lite ads and a key role in the hilarious Police Academy movies, has died. He was 66. Authorities believe Smith succumbed to natural causes Wednesday at his Los Angeles-area home. Ed Winter, assistant chief investigator for the L.A. County Coroner's Office, tells E! News that an investigator is en route to the former footballer's Baldwin Hills residence so the exact cause of death won't be know for a while.

http://www.imdb.com/news/ni13640310/

RIP

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.523
Една од моите ол-тајм најдобри комедии, сeријал кој се учеше на памет и се раскажуваше во школо.​
R.I.P Bubba!​

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
fast & furious 5 излезе или кога е за излагање?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.523
Ќе се снима Die Hard 5. На прашањето:
John Moore, director of 'Max Payne' and 'Behind Enemy Lines', has been chosen to direct 'Die Hard 5'. Do you think he's a good choice?

најчест одговор е: да се гоните у три... (спакуван во различни пакувања кои избегнуваат бан)

Холивуд едно време беше во фаза без идеи, ама сега е во фаза да ги уништи и тие добри серијали што некогаш ги направил...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.523
Ја уште една информација: Ќе се снима филм за Judah Maccabee, еврејски религиозен јунак, што само по себе не ни е од никакво значење. Проблемот е што филмот треба да го режира и веројатно да ја игра главната улога кој друг ако не Мел Гибсон химселф. Евреите уште му се лути за The Passion of Christ па бурно реагираа . Ова до тука ќе го разберев, ама дотичните господа бараат филмот да му се дадел на „подобар режисер и актер“.

Мислам, гоу фак јоурселф, Мел Гибсон е закон и како едното и како другото. Се надевам дека ќе му го земат филмот и ќе му ја дадат главната улога на Николас Кејџ.

Kajgana Shop

На врв Bottom