Филмски вести

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Европски филмови во охридскиот центар за култура Григор Прличев.
http://www.ohridnews.com/index.php?mod=13&kat=18&id=21323
Среда ќе го даваат Скршени прегратки на Алмодовар, кој мислам (не сум скроз сигурен) дека доби награда за најдобар европски филм според америчките критичари. Пенелопе Круз е во него башка :)drk:)
Па нека дојди Пенелопе Круз. То че биди интересно, вака ништо.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Се појави 8 минутен промо трејлер за новиот Мортал Комбат филм

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Нот мај кап оф ти ^

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
како може траилеров сега да го пуштат а филмов во 2013???
упм!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Не ме привлекува многу, а и зошто би се` ново? Квалитетни филмови и приказни очајно преработени за пари и форсирање нови глумиц? Пф. Гледам деновиве направиле филм за серијата The A-Team.

Нема веќе оригинал идеа со години..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Не ме привлекува многу, а и зошто би се` ново? Квалитетни филмови и приказни очајно преработени за пари и форсирање нови глумиц? Пф. Гледам деновиве направиле филм за серијата The A-Team.

^ This

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Јас па ептен сакам оживување на стари приказни, додавање, изменување на некоја приказна, подобрување..... пример со Mortal Kombat Rebirth филмови, партали! (по мое)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Ич не сакам да гледам нови филмови, не особено некој шо ќе ги лајносет до таму и назад, а си имал убај сеќавања од порано.
Јас на пример ја обожавам цела Мортал Комбат митологија, ако можам да ја наречам така, и имам све изгледано, и филмовите и серијата ја имам дома и ги имам изиграно сите можни игри.

Ама до 2013 да чекам...да сме здрави и живи дотогаш.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Ич не сакам да гледам нови филмови, не особено некој шо ќе ги лајносет до таму и назад, а си имал убај сеќавања од порано.
Баш така, речиси и да нема римејк кој би го повторил квалитетот на оригиналот. Или пак, кога некоја голема приказна која се провлекува низ неколку книги,игри, десетици стрипови или уште повеќе епизоди (ако се работи за серија) некој ќе се обиде цела да ја напика во филм од час и половина... :tapp:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Како бе нема нови идеи, вакво нешто не му текнува секому, Mega Shark vs Giant Octopus. ><

And yeah, it is a real movie. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom