Филмоманите за пилето

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Поради Io Sono Interista луѓево ќе помислат дека омилен филм ми е овој со роботиве :)
A иначе омилен филм му е Викенд кај Берни.

Еее у сите теми слични на оваа ме заборавате :( :D
Задолжителниот „нема правда“ пост :)

Windfucker
епик пост! :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Iceboy Добро толку серии гледам, уште оваа за пилето ми фали да ја почнам.
:cuc::cuc::cuc:
Psyside Батали го пилето, сега ќе ти предложам 3-4 хорори од пред на Тито времето (Black Christmas обавезно).
Psyside vol.2 Многу го прецененувате пилево, треба да ви се објасни како се ставаат оценките, 5ка не е лош филм, тој филм е едноставно просечен, ама незнам како успеавте 7мици и 8миици да му дадете.
џимеј Не се занимавајте со пилево бе, гледајте Louie тоа ви е the real deal :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.250
Поени од реакции
30.510
Дизни ќе прави нова трилогија за пилето.
Од неофицијални извори дознаваме дека сер Елтон Џон ја пее песната "Eggstreme" за истоимената трилогија. Се надева на номинација за оскар.
Другата песна "Се запали пиле трено" која е фаворит на публиката не е вклучена во саундтракот поради контроверзијата со пироманија и одајата на пилето.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Пилето го спроведува законот, го држи редот и мирот и секогаш извикува I AM THE LAW!

Тhe chicken is the cross roader we deserve, but not the one we need right now. So we'll hunt it. Cause it can take it. Cause it's a silent guardian, a watchfull protector. A dark chicken.

И секако, пиле верзијата на единствениот Томи Васо.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Пилето ќе се појави и во новиот филм на Вес Крејвен - „Nightmare in KFC“, како и во хоророт на James Wan со работен наслов „Пиле“. Пропаднале договорите за учество во „Хобит“ бидејќи пилето барало огромен хонорар и повеќе дублери и каскадери поради неасфалтираните патишта и улици во филмот. Наводно, ни понудата да го игра Смауг не вродила со плод, поради стравот на од височини и затворени простори, и уште повеќе поради фактот што во сценариот Смауг не преминува ни една улица, што го револтирало пилето.
Пилето не се согласило да учествува ни во 4 сезона на Game of Thrones, оти било навредено што треба да глуми ко-пиле

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Пилето ја преминува улицата за да и се придружи на dark side.

Kajgana Shop

На врв Bottom