http://www.imdb.com/title/tt0964517/
Е ова го чекам како премиера меѓу неколку други филмови.
Мислам дека Кристијан Бејл нема да ме разочара, повторно направил трансформација на која актериве можат да позавидат.Самата слика кажува се...
Оно и тебе да ти понудат милиончиња,не знам дали нема да ја држиш диетата.Тоа нека трае некое време,а после Бејл ке мпже да се најаде и за Машинист и за овој филм хехехе
http://www.imdb.com/title/tt0964517/
Е ова го чекам како премиера меѓу неколку други филмови.
Мислам дека Кристијан Бејл нема да ме разочара, повторно направил трансформација на која актериве можат да позавидат.Самата слика кажува се...
Добро бе, шо прави Бејл? Кој посветен актер е само. Од жеден убиец во Амерички Психо, до шизофреник во Машинистот, за до милионерот во Бетмен. Секоја чест.
Оно и тебе да ти понудат милиончиња,не знам дали нема да ја држиш диетата.Тоа нека трае некое време,а после Бејл ке мпже да се најаде и за Машинист и за овој филм хехехе
Toa ти е посветеност. Дури и режисерот се плашел за него, не да му нуди миљиончиња како мотиватор да слабее.
Сака да долови најубаво улогата. Е сега, кога некој што мести светла само, му уништо сцената, оправдано е oва..
Еден од подобрите актери без сомнеж.Се соживува со улогите на најдобар можен начин.Не е тип на актер,кој шо има само една фацијална експресија и со таа "мине" низ филмовите.Знае убаво да се вклопи во карактерот на ликот.Баш посветеност нема што,а богами и роден талент !
Затоа Бејл ми е еден од најомилените актери, таман ќе помисли човек дека направил апсолутна трансформација, тој ќе изненади со нова. Значи има играни улоги од Исус Христос, до војник, до психо и сите се на ниво. Кога го видов на сликава се запрепастив..
Equilibrium, Terminator: Salvation, Reign of Fire, Batman 1/2 и Public Enemies.
Што имаат овие филмови заедничко?
Па, имаат исти главен лик!
Само различен пасош има, ова име де.
Ме импресионира во The Prestige, ама не е дотолку версатилен актер. Мора да му ја погодиш улогата. Што, да речеме, не е карактеристика за Џони Дип.
Него, друг ми е муабетов овде што сакам да го свртам.
Мора под итно да се дадат новите Џејмс Бонд филмови на режисеров на "The A-Team" (2010). Фала курцу еден одличен филм во поглед на хемија на екран (океј, освен Џесика), акција и хумор. Затоа и биле интересни филмовите со Бонд, пример - возење кола со Ериксон тач-скрин мобилен. Новиов А-тим има
летање на тенк и одбивање куршуми со перки на хеликоптер.
Ми прекурчи веќе со медиокритетот на Бонд, па и Бетмен и Ајрон-Мен филмовите. Кога ги гледаш, се осеќаш како ова да е само вовед, а во следниот дел ќе има адреналинска и луда акција. И така ќе останеш да чекаш само...
Него, друг ми е муабетов овде што сакам да го свртам.
Мора под итно да се дадат новите Џејмс Бонд филмови на режисеров на "The A-Team" (2010). Фала курцу еден одличен филм во поглед на хемија на екран (океј, освен Џесика), акција и хумор.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.