Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе Epic анимиран на годината ? Филмот беше ептен детски.

Како бе Epic анимиран на годината ? Филмот беше ептен детски.

A даркерски треба да е? :pos: Се надевам имаш дедуцирано која им е таргет групата?

Знаеш дека не е за 12+?

Од страна на квалитет на израџење, ефекти и опуштање одличен, приказната секогаш е клише, никогаш не очекувај повеќе.

Мене не ми беше ни смешен ни интересен. Од аспект на ефекти и такви работи да во ред. Ама на пример Croods беше многу подобар. И пази чудо баш беше даркерски цртаниот за крај на свет беше. Значи ете можело да биде даркерски :D А и Monster University беше многу подобар од Epic. (ама рано е за тој по торенти да излезе)
Инаку не знам дали некој го примети ама и Питбул имаше дел во цртанот :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ме исхејтавте неосновано за АI :-) Сакав да прашам има ли тука некој фан на филмовите на Том Кленси

Epic има fucking 6.6 na imdb...
Абе иди бегај не се нормални, супер филмче беше, забава саат и пол, одамна не сум уживал овака во анимиран филм.
Едит: Scirea ми го рецензираш all time favourite, морам да ти ставам лајк, ама тоа со Fight Club не ти требаше.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
go pustiv Only God Forgives da vidam stvarno dali e ocaj ziv kako sto mi kazuvaat i da, ocaj ziv e :eek:
Ne znam dali ste go diskutirale, ako da, se nadovrzuvam na kontra taborot :D

Сега њот ќе ти објасни колку си уствари ти уназадена и не знаеш да цениш вистинска уметност од филм, ти не си доволно просветлена да го сфатиш филмот.
Отиди на 2-3 сеанси кај Иванчо и после тоа глеј го тој филм а и омилениот на Болиглава со дечково од аватар кај мене :D

Сега њот ќе ти објасни колку си уствари ти уназадена и не знаеш да цениш вистинска уметност од филм, ти не си доволно просветлена да го сфатиш филмот.
Отиди на 2-3 сеанси кај Иванчо и после тоа глеј го тој филм а и омилениот на Болиглава со дечково од аватар кај мене :D
Znae wotche deka ne hejtam bez veze :D ama ova gi nadmina site granici, Drive bese remek delo, dva pati go izgledav za dva dena, ama ova bese, sakam kazam ne znam recham :confused:

Сериозно, што толку феноменално видовте во Drive? Не one liner од типот - филмот е страва ти си луд и слично, туку еве некој издржан пост. Не го хејтам, по мене филмот беше добар и само толку, ништо спектакуларно.
Only God Forgives не е толку очаен btw. Да поставам една чудна паралела, толкавиот хејт на овој филм ми е понеиздржан од толкавото величење на Темниот Витез :)

The Great Gatsby 2013 720p BluRay x264-SPARKS
Anon кај си ти? ќе ти ја зеам работата..

Anon, не не оставај со аматери... кљик (n)

Инаку не навлегувам во дискусијата од поназад оти планирав да го рецензирам OGF, ама ќе остане изгледа за после 2ро гледање.
Само да напоменам Pluh има free pass низ подфорумов со офтопик и киксови, поради постот поназад, на добар пат си де4ко. (y)

:pipi:

I7iZ8fG.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom