wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.680
- Поени од реакции
- 34.171
Хеј филм од 7.000 долари се убив фалејќи ја, башка уметнички и хипстерски обожавам. Е сега кога сакаат да се мерат со студиските филмови, како Another Earth со Melancholia, е тогаш неможам а да не хејтам.Чек, нели ти беше против low-budget-sundance-shit?
Потполно се согласувам со девојкава...Немам никаква замерка за нејзината рецензија.....
Јас не ја разбрав ништо поради недостаток на концентрација ама многу ми се допаднаа рецензиите.Потполно се согласувам со девојкава...Немам никаква замерка за нејзината рецензија.
Не, и јас мислам дека е. Не во смисла дека не ми се допадна, баш добро филмче беше #3221, но не е Oscar Glory филм.Само мене ми е Арго преценет?
Ништо не знаат децава. Лиам Нисон е ОК онака за туристички киднапирања од група неразбрани ајвани. Во случај да ја киднапираат и однесат на тешко чуван остров со 500 добро обучени војници, инструкциите на Лиам тешко дека ќе помогнат. Ова е видеото:
Да ама не ми се допаѓа неговата политика на пропаднати ветувања кон одредени личности дека ке ги убие последни и потоа не го исполнува тоа.Ништо не знаат децава. Лиам Нисон е ОК онака за туристички киднапирања од група неразбрани ајвани. Во случај да ја киднапираат и однесат на тешко чуван остров со 500 добро обучени војници, инструкциите на Лиам тешко дека ќе помогнат. Ова е видеото: