Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 1.908
- Поени од реакции
- 1.867
Мислење од присутните, Bad Lieutenant на Кејтел vs Bad Lieutenant на Кејџ....јас сум за првиот ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Кандидирај се за прецедник. ќе те гласаме.Камо сите политички лидери на светов да беа вакви тирани како мене. Стануваш на сабјле, пушташ ТВ, и наместо овој-рекол-оној-подвлекол, 5 минути слајд шоу со Ане, за добро утро. На другиот канал Бред Пит нешо, жениве да не се покусо. Приметив што напишав, ок жени не ми ги ваѓајте очиве сега, вие на прв канал, ние на втор. Нема проблем. После што... одиш на работа, наместо предизборни билборди, каде Ането, каде Мила Кунис, каде Џесика Частеин... Насловна во весник, наместо Бранко/Грујо, рандом топ модели со нивните визии за спас на светот ем човештвото. Именување установи институции и улици според заслужни граѓани, како Ал Пачино и Хавиер Занети на пример. Поддршка за одбојкарска и ракометна женска репрезентација на песок, со задолжителен календар....
Можам цела програма да напишам... ама ви гарантирам дека би биле среќни под мојава тиранија.
Топ идеја. Ние би биле нешто ко Латас, и ќе уредуваме и ќе переме мозок. Ќе правиме монтажи од извадоци од филмови што ни се допаѓаат само нас.Камо сите политички лидери на светов да беа вакви тирани како мене. Стануваш на сабјле, пушташ ТВ, и наместо овој-рекол-оној-подвлекол, 5 минути слајд шоу со Ане, за добро утро. На другиот канал Бред Пит нешо, жениве да не се покусо. Приметив што напишав, ок жени не ми ги ваѓајте очиве сега, вие на прв канал, ние на втор. Нема проблем.
One might even say.. double standards. Duri kako title go nosese. Steta se samobanira, pa ni fali sea objektivnost.Плукајте плукајте, ве читам во темана за најканганџии: модераторите на Филм и ТВ срцињанајбољи се... а овде тиранија што ти ја знам...
Лицемери...![]()
Еве ги сите мои три видеа до сега, да видите со што би ве замарал:Ќе правиме монтажи од извадоци од филмови што ни се допаѓаат само нас.
Штотуку го гледав... и навистина сум пријатно изненадена... ги исполни моите очекувања..Има солиден скринер од најновиот филм на Ема Ватсон (omg she's Hermione no more)
The.Perks.of.Being.a.Wallflower.2012.DVDSCREENER.MKV AC3
8.5/10 ~17k гласови
треба да е добар![]()
Incendies.Ај некој да ми предложи mindfuck филм?
Ајде вечер покасно ќе го ѕирнамIncendies.