Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај ве МОЛАМ некој нека ми ја посочи темата, каде што се дискутираше за High Fidelity, се УБИВ од барање! :mad:
Овдека некој постираше линк пред неколку страни.
А ваљда ти ја бараш темава :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
вчера го гледав 50/50 (царска убавина е филмот)
- го одбанирувам јосе гордон луит од листата антипатични актери . Се извади годинава , добри улоги скина. (y)
- конечно филм со ваква тематика што не резултираше да се изнервирам од глупи патетики кога некој е тешко болен
- Ана Кендрик , па ти мала си било едно големо срценце :pipi:
- На многу убав начин уфрлен одличен хумор во филмот преку ликот на Сет Роген .

8.5 / 10 . Чисти.
Jaс пак со овој почнав сезоната, и затоа добиваше бели бумбари во блокбастерите и било кои проекти во којшто се појави ЏГЛ.
Предобро филме е 50-50. Башка сите и за Ана се согласивме, which Is like.. прилично невообичаено за нас, нали Ио? :D
Дури сега со ладна глава би ги добил истите оценувања од мене. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
http://mkd-news.com/video-nikolas-kejdh-zboruva-za-makedonija/

п.с
Mногу е извештачен Кејџ, претерал со пластиката изгледа :D
Старо е видеово, во кое Кејџ објаснува дека ако две девојчиња од Македонија и Финска се запознаат навреме, помали се шансите да се мразат како возрасни.

Кузнае на што дроги бил... :)
--- надополнето: 28 декември 2012 во 20:58 ---
Башка сите и за Ана се согласивме, which Is like.. прилично невообичаено за нас, нали Ио? :D
И за другата Ана се согласивме, пошто ако не се согласевме ќе летаа глави :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Треба да се состави и еден водич како да се преживее тиранија на Ио низ филм и тв. :D Прво првило не ја ругај Ане. :D
Камо сите политички лидери на светов да беа вакви тирани како мене. Стануваш на сабјле, пушташ ТВ, и наместо овој-рекол-оној-подвлекол, 5 минути слајд шоу со Ане, за добро утро. На другиот канал Бред Пит нешо, жениве да не се покусо. Приметив што напишав, ок жени не ми ги ваѓајте очиве сега, вие на прв канал, ние на втор. Нема проблем. После што... одиш на работа, наместо предизборни билборди, каде Ането, каде Мила Кунис, каде Џесика Частеин... Насловна во весник, наместо Бранко/Грујо, рандом топ модели со нивните визии за спас на светот ем човештвото. Именување установи институции и улици според заслужни граѓани, како Ал Пачино и Хавиер Занети на пример. Поддршка за одбојкарска и ракометна женска репрезентација на песок, со задолжителен календар....

Можам цела програма да напишам... ама ви гарантирам дека би биле среќни под мојава тиранија.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ќе органзиираш борби со роботи и низ секоја продавница ќе има сувенири од нив, па првенства ќе се органзиираат :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Ќе отвориме и Фајт Клаб и ќе го именуваме wot за претседател.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 21:32 ---
Ќе органзиираш борби со роботи и низ секоја продавница ќе има сувенири од нив, па првенства ќе се органзиираат :)
Ете и ти ќе си претседател на нешто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom