Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Ироничен беше постотOtkaj pa ti znaes sto gledam?
Ироничен беше постотOtkaj pa ti znaes sto gledam?
Сакав да те хејтам дека ти е "You don't say?" мислењево, ама па ми текна дека ваа само глупи филмови глеа, ништо не разбира...Ироничен беше постот
Тhe Raid гледан ти е? Исто како Die Hard кецот цело време дејството е у една зграда + олд скул акцијаЌе ги изгледаш првите 3 дела од Die Hard по којзнае кој пат и сфаќаш дека денешниве акции можат само го*на да јадат!
Стои одамна симнат во лаптоп, никако да стаса на ред.Тhe Raid гледан ти е? Исто како Die Hard кецот цело време дејството е у една зграда + олд скул акција
Од поновиве акции само тој иСтои одамна симнат во лаптоп, никако да стаса на ред.
Ќе биде и тој деновиве обавезно
Demon Seed (1977)Еве ми ја мене и првата рецензија.
Да да и Б13 е супер ама само првиот дел.....вториот ми беше просек, многу исфорсирани ми беа и тепачките и бркотниците.Од поновиве акции само тој и
District B13 (2004)
aka "Banlieue 13"
би можел да ги издвојам вака што ми оставиле впечаток
не чини двојката, не го ни догледав...Да да и Б13 е супер ама само првиот дел.....вториот ми беше просек, многу исфорсирани ми беа и тепачките и бркотниците.
Да го имам гледано, се излажав од трејлерот кој изгледаше солидно. Avoid!Ај само да прашам, го гледавте ли Snow white and the Huntsman и добар ли е?