Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Ироничен беше постотOtkaj pa ti znaes sto gledam?![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ироничен беше постотOtkaj pa ti znaes sto gledam?![]()
Сакав да те хејтам дека ти е "You don't say?" мислењево, ама па ми текна дека ваа само глупи филмови глеа, ништо не разбира...Ироничен беше постот![]()
Тhe Raid гледан ти е? Исто како Die Hard кецот цело време дејството е у една зграда + олд скул акцијаЌе ги изгледаш првите 3 дела од Die Hard по којзнае кој пат и сфаќаш дека денешниве акции можат само го*на да јадат!
Стои одамна симнат во лаптоп, никако да стаса на ред.Тhe Raid гледан ти е? Исто како Die Hard кецот цело време дејството е у една зграда + олд скул акција![]()
Од поновиве акции само тој иСтои одамна симнат во лаптоп, никако да стаса на ред.
Ќе биде и тој деновиве обавезно![]()
Demon Seed (1977)
Еве ми ја мене и првата рецензија.
Да да и Б13 е супер ама само првиот дел.....вториот ми беше просек, многу исфорсирани ми беа и тепачките и бркотниците.Од поновиве акции само тој и
District B13 (2004)
aka "Banlieue 13"
би можел да ги издвојам вака што ми оставиле впечаток![]()
не чини двојката, не го ни догледав...Да да и Б13 е супер ама само првиот дел.....вториот ми беше просек, многу исфорсирани ми беа и тепачките и бркотниците.
Да го имам гледано, се излажав од трејлерот кој изгледаше солидно. Avoid!Ај само да прашам, го гледавте ли Snow white and the Huntsman и добар ли е?