Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

А

Анноун

Гостин
Околу Inception , ги здробив трејлериве на јутуб ( се ежам цел ) , ама кога го препознав ова гомново од 500 days of summer , i 10 things I hate about you ми ја расипа еуфоријата. Органски не го поднесувам . Цел живот игра у ебиветер филмови , сигурно фатил врски за овде . :(

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

Актерското деби на Christian Bale.

:pos2::pos2:

--- надополнето ---

OMFG, шо не најдов вечерва на Јутуб еј хахахахха!

Запазите ја песнава на видеово! :pos::pos::pos:

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Околу Inception , ги здробив трејлериве на јутуб ( се ежам цел ) , ама кога го препознав ова гомново од 500 days of summer , i 10 things I hate about you ми ја расипа еуфоријата. Органски не го поднесувам . Цел живот игра у ебиветер филмови , сигурно фатил врски за овде . :(
Како доказ дека не глуми само во ебиветер филмови ти предлагам да го гледаш во Brick. Филмот е одличен, а он е исто добар, иако се согласувам дека не е некој посебно талентиран актер.

На алфа го изгледав по вторпат Requium for a dream, и морам да дадам забелешка до еден член на форумов кој тотално го усрал филмов при негово рецензирање.Некои мисли навистина треба да останат во главата и да не се искажат јавно.Начинот на прикажување на зависноста е еден од најоригиналните, во филмови кои ја обработуваат оваа тема, и не е за чудо што филмот има толку позитивни критики.Супер филм.
После овој го гледав Mou gaan dou . Уште еден многу добар филм кој воедно е оригиналната верзија на The Departed,и според мене подобар од овој на Скорсезе.Кога сум кај римејциве, ако сте го гледале Unfaithful, можете да го гледате и овој La femme infidèle ,првиот од оваа приказна.

I

Intex

Гостин
Како доказ дека не глуми само во ебиветер филмови ти предлагам да го гледаш во Brick. Филмот е одличен, а он е исто добар, иако се согласувам дека не е некој посебно талентиран актер.

На алфа го изгледав по вторпат Requium for a dream, и морам да дадам забелешка до еден член на форумов кој тотално го усрал филмов при негово рецензирање.Некои мисли навистина треба да останат во главата и да не се искажат јавно.Начинот на прикажување на зависноста е еден од најоригиналните, во филмови кои ја обработуваат оваа тема, и не е за чудо што филмот има толку позитивни критики.Супер филм.
После овој го гледав Mou gaan dou . Уште еден многу добар филм кој воедно е оригиналната верзија на The Departed,и според мене подобар од овој на Скорсезе.Кога сум кај римејциве, ако сте го гледале Unfaithful, можете да го гледате и овој La femme infidèle ,првиот од оваа приказна.
Оригинален? Мадафакинг да. Кога филмот почнува, они се веќе зависници, но мајка му на ликот шо го глуми Џаред, не. Преку нејзиниот лик се прикажани фазите на зависноста од дрога.
Читав една рецензија на форумов и имаше една реченица вака нешто: филмот треба да се гледа во школите еднаш годишно, задолжително. Не, треба тримесечието да завршува со него, како награда за учениците.:D
Добар, ама тежок - трогателен филм.
вреди според мене. превју имаш на спотот

ме потсети пак да го спуштам :smir:
Поради песната и се сетив на филмот. Значи, ќе го симнам. : )

П.С. На IMDb имам наоѓано филмови со повисока оценка од последниот на топ250, а не се дел од листата. Ќе ми објасни некој зошто?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
П.С. На IMDb имам наоѓано филмови со повисока оценка од последниот на топ250, а не се дел од листата. Ќе ми објасни некој зошто?
Имам напишано и порано. Оди во топ 250 листата и најдолу запази една формула. Мислам дека токму заради тоа, некои филмови не се вбројуваат меѓу топ 250.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
еве ти друже неколку филма за тепање време
Gamer, Universal Soldier Regeneration, District 9, Inglorious Basterds, Smokin Aces, Star Trek 2009, Surrogates, X-Men Origins Wolverine, Transporter 1,2,3, Vantage Point [2008],The Punisher i The Punisher War Zone, Street Kings[2008], American Gangster,Training Day, Shooter[2007], Death Race[2008],Bangkok Dangerous[2008]

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Фала брат за предлогот но тој филм го имам гледано пред некоја година....супер е....:)

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795

филмот треба да има преку 3000 гласа за да се најде во топ 250...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Пиратите од Карибите:На крајот од светот.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
A-team
мислим за аквија што бара, горенаведениот. :)

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Дали има нешто филм слично на Green Street Hooligans некој да ми препорача?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Што да правам. Само си искажав свое мислење! Имам легално право на тоа и мое комплетно право е да не ми се допадне филмот! Call me stupid, whatever!

Kajgana Shop

На врв Bottom