Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како доказ дека не глуми само во ебиветер филмови ти предлагам да го гледаш во Brick. Филмот е одличен, а он е исто добар, иако се согласувам дека не е некој посебно талентиран актер.Околу Inception , ги здробив трејлериве на јутуб ( се ежам цел ) , ама кога го препознав ова гомново од 500 days of summer , i 10 things I hate about you ми ја расипа еуфоријата. Органски не го поднесувам . Цел живот игра у ебиветер филмови , сигурно фатил врски за овде .![]()
Mou gaan dou
Оригинален? Мадафакинг да. Кога филмот почнува, они се веќе зависници, но мајка му на ликот шо го глуми Џаред, не. Преку нејзиниот лик се прикажани фазите на зависноста од дрога.Како доказ дека не глуми само во ебиветер филмови ти предлагам да го гледаш во Brick. Филмот е одличен, а он е исто добар, иако се согласувам дека не е некој посебно талентиран актер.
На алфа го изгледав по вторпат Requium for a dream, и морам да дадам забелешка до еден член на форумов кој тотално го усрал филмов при негово рецензирање.Некои мисли навистина треба да останат во главата и да не се искажат јавно.Начинот на прикажување на зависноста е еден од најоригиналните, во филмови кои ја обработуваат оваа тема, и не е за чудо што филмот има толку позитивни критики.Супер филм.
После овој го гледав Mou gaan dou . Уште еден многу добар филм кој воедно е оригиналната верзија на The Departed,и според мене подобар од овој на Скорсезе.Кога сум кај римејциве, ако сте го гледале Unfaithful, можете да го гледате и овој La femme infidèle ,првиот од оваа приказна.
Добар, ама тежок - трогателен филм.
Поради песната и се сетив на филмот. Значи, ќе го симнам. : )вреди според мене. превју имаш на спотот
ме потсети пак да го спуштам :smir:
П.С. На IMDb имам наоѓано филмови со повисока оценка од последниот на топ250, а не се дел од листата. Ќе ми објасни некој зошто?
Може некој да ми предложи некој добар филм,по можност акција.
П.С. На IMDb имам наоѓано филмови со повисока оценка од последниот на топ250, а не се дел од листата. Ќе ми објасни некој зошто?
A-team
мислим за аквија што бара, горенаведениот.![]()
На алфа го изгледав по вторпат Requium for a dream, и морам да дадам забелешка до еден член на форумов кој тотално го усрал филмов при негово рецензирање.Некои мисли навистина треба да останат во главата и да не се искажат јавно.Начинот на прикажување на зависноста е еден од најоригиналните, во филмови кои ја обработуваат оваа тема, и не е за чудо што филмот има толку позитивни критики.Супер филм.
После овој го гледав Mou gaan dou . Уште еден многу добар филм кој воедно е оригиналната верзија на The Departed,и според мене подобар од овој на Скорсезе.Кога сум кај римејциве, ако сте го гледале Unfaithful, можете да го гледате и овој La femme infidèle ,првиот од оваа приказна.
Ова сензуално?????
It`s freakish...
Збир на болесни богати манијаци...и нашрмркани скапи дрољи,језива музика-недефинирани звуци шо може да кастрираат напален орангутан на суво...зошто не можат ко луѓе да се ебат...ццц...
:nesum: