Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.684
- Поени од реакции
- 59.834
St. Elmo's FireДечки, дајте некоја препорака за филм од 80-тите сличен на The Breakfast Club?
The Outsiders
St. Elmo's FireДечки, дајте некоја препорака за филм од 80-тите сличен на The Breakfast Club?
Го нема уште на блуреј али затоа има HDTV RIp, и тоа добар рип, полудев кога го видов у таков квалитет, сликана - џам!Дали тука има фанови на Krull?Кога веќе запнавте по фентези филмовите....
Многу добар филм. Меѓу омилените ми е. Најдобриот филм што Копола го сними во 80-те.
Ferris Bueller's Day Off (1986)Дечки, дајте некоја препорака за филм од 80-тите сличен на The Breakfast Club?
Oдма на прва страна си ги ставил Eddie and the Cruisers и Streets of Fire и одма лицето ми се оцери.И St.Elmo не е лош, ne e Breakfast Club ама сепак. Туку, кога почнавме со тоа, се сетив дека имаме тема:
Стари, добри, и заборавени...
Не очекував многу од not-another-blair-witch-movie, ама испадна добро филмче. Онака, на средината малку стана досаден, ама крајот беше јак. Плус, како рехабилитација ми дојде после изгледани три лоши филма.Maлце офтопик од муабетов, Io Sono Interista гледам го има по убави снимки, филм кој тебе би требало да ти се допадне.
Ќе го гледам јас вечер, после прибирање.
http://www.imdb.com/title/tt1706593/
Хахаха, која коинциденција..
Една од најдобрите комедии, во all time favorites листа.
Има теорија дека се што се случува во филмов е во главата на настинатиот и накљукан со апови Камерон. Демек толку е осамен што го има измислено Ферис како човек кој за разлика од него е секогаш подготвен за авантура а Миа Сара(заборавив како се вика ликот нејзин во филмот) е девојка од средното училиште во која е затрескан.Една од најдобрите комедии, во all time favorites листа.
Да, Rec, Rec 2 и Cloverfield си беа супер, Paranormal умрев од досада, ама зборот ми беше дека во последно време documentary-ish техниката се користи не како креативен додаток на добро сценарио, туку само за привлекување на публика. Во овој случај ми одговараше, добро изведено, особено кога летаа и со помош на десетиците мобилни можеа да си дозволат повеќе кадри.Хахаха, која коинциденција..
Инаку, зошто не уште еден blair witch филм.. па почнувајќи од тој и сите гледани ми се океј, Rec, Cloverfield.. дури и Paranormal Activity 1.. јебига, ми се погоди атмосфера. Сега што користат маркетинг и штампаат пари со продолженија или римејци како ПА 2, ПА 3.. или Quarantine.. јебига. Секогаш е успешен, макар на квалитет макар на правење пари овој тип на филмчиња. Досега беше хорор ориентирано повеќе, ама еве Chronicle e ок филмче, би рекол супер. Кога ќе размислам вака, со shaky first-person камери и доста популарни серии има..
http://www.imdb.com/title/tt0098320/Препорачајте некој ХОРОР филм, али со добра приказна и добар лик. Нешто како Фреди Кругер, Петок 13 и сл..![]()
Crush, од American Gladiators.. Улогите ги толкуваа: поима немам која е девојката али добро глуми