Јас од 2010та погоре низ годините правени филмови веќе не гледам. Само тие пред 2010 до 1903та.
Навистина се правени по шаблон другите, мора да има црнец на некоја добра позиција, не да е крадец или дилер, мора да има геј пар и се тоа така нормално сите да го прифаќаат, мора и различен пар да има и јас не можам да го гледам филмот кој патем не е филм него ми наметнуваат дека црнците се како сите други, да бидеш геј е ок и да си со друг од друга религија или земја е сосема нормално и такви ствари и само со тоа ме замараат со секој нов филм.
Дали да наметнат, дали купуваат гласачи хехе, дали се лижат јас тоа не знам, ама холивуд навистина почна да станува срање. Дури и да има некој преубав филм со прејака приказна, мора и значи мора да се наметне нешто како сосема нормално, а општеството, т. е мнозинството мисли дека не е.
Лично мене не ми сметаат ни црнци ни геој, ама ми сметаат во секој филм да ги гледам со намерно удрен акцент на нив. Старите филмови ти се филмови и само тие ќе ги гледам.