Од каде дојде до заклучок, мољим те Појол кажи, дека се согласувам дека филмовите треба да не учат нешто, кога напишав дека гледам блокбастери. Од твоите сум ало, не Интер дека се тапа, ама исто пишеме. Изгледа лошо си ме протолкувал, не јас не се страмам дека гледам, не сум се страмел и никогаш нема, пишав дека го добив впечатокот дека некој гледа вакви а се страми, дека се избацува Дарлинг и му вика немаш ти вкус. И овој се бедира.
Нема врска што преферирам даркерски или емо или како ги нарече
Јас имам блокбастери повеќе изгледано од вакви. Hell, кога го предложи Battle: Los Angeles, само јас ти и уште еден го имавме гледано. И оваа новата у Трансформерс, не ја хејтам, реков дека е ради убавина, или како што кажа ти цицка ќе покаже, али Срцее ни влезе алоо знаете која е оваа? Од Викторија Сикрет е, со најубав маж! Одтаму и Дарлинг се избаци и го исхејта цел серијал, не само пичките, али жени како жени..
Јас сум универзалец, ценам секаков филм и на секаков давам шанса. Знаеш колку машки преку 18 го изгледале Тangled? Само јас и Мац. Али он уште се вади дека го симнал за сестра му.