Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Ццц вака ли изгледам јас понекогаш?
Глеам сте му реплицирале па кликнав „покажи игнорирана содржина“ и постот негов ме потсети на некои мои постови.
Eww.

Anyway, Хоакин со бонбончињата
1617995063127.png

Последно уредено:

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Да споделам една интересна апликација со вас, за филмски предлози.
Може не е баш најточна процентуално со тоа колку би ти се допаднал предложениот филм, но секако дава добри предлози за твојот филмски вкус и ретко греши. А и, забавна е за користење.
Мене ме окарсктеризира како личност која обожава slow, dark филмови со complex plot.
:)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Ццц вака ли изгледам јас понекогаш?
Глеам сте му реплицирале па кликнав „покажи игнорирана содржина“ и постот негов ме потсети на некои мои постови.
Eww.
Анон созреа.
Навистина созреа. Честит Анонден. :angel:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.205
Поени од реакции
30.392
Minority Report ke bese remek delo ako ne bese promasena muzikata tolku.
Ne e potreben rimejk, samo directors cut so razlicen composer i
1618045177401.png

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Женскиот Стив Бушеми.
Ружничка си е, али не до тој левел. :D

Иако ми паѓа криво што човекот е така окарактеризиран секогаш, ептен е пријатен вака по интервјуа и интересен, што јас лично не го ни сметам за грд. Грд е за Холивуд, вака за рандом народ е просек. :D
Друг пример за ваква фаца ми е Касел, бившиот на Моника. Вака да го гледаш на фаца ќе си кажеш како му дозволила да ја оплоди овој (двапати), али човекот е ептен харизматичен. Personality > looks

Член од
23 август 2010
Мислења
39.476
Поени од реакции
114.378
Ружничка си е, али не до тој левел. :D

Иако ми паѓа криво што човекот е така окарактеризиран секогаш, ептен е пријатен вака по интервјуа и интересен, што јас лично не го ни сметам за грд. Грд е за Холивуд, вака за рандом народ е просек. :D
Друг пример за ваква фаца ми е Касел, бившиот на Моника. Вака да го гледаш на фаца ќе си кажеш како му дозволила да ја оплоди овој (двапати), али човекот е ептен харизматичен. Personality > looks
Јас не кажав женскиот Бушеми од аспект на грдоќа/лепота него од аспект на личење. Стварно ми личи на него, во очите особено. :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Јас не кажав женскиот Бушеми од аспект на грдоќа/лепота него од аспект на личење. Стварно ми личи на него, во очите особено. :D
Не знам во што категорија на очи спаѓаат, јас ги викам жабчести. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Жабести очи, пластичен нос, вештачки заби... поим за грд човек, да не се навреди феминистичката заедница ако кажам грда жена.

Ања Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.

Па уште ја излајкале 10 души ебате извртените што ми се смеат за Џулијан Мур, говеда.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Жабести очи, пластичен нос, вештачки заби... поим за грд човек, да не се навреди феминистичката заедница ако кажам грда жена.

Па уште ја излајкале 10 души ебате извртените што ми се смеат за Џулијан Мур, говеда.
Не сум ти јас говедо, GILF lover! :mad:

@Zlatikevichius, банирај го :pipi:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.057
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082

Нос и заби се ко задолжителна хирургија и секој скоро ги има во Холивуд. И Ања има нешто делкано, ако ништо друго, бар brow lift, можеби некои ситни други измени.
И стварно не ми е јасно зашто смеењево за Џулијан, и мене ми е убава жена. Ко да ја кажа Сара Џесика Паркер жити се. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom