- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.842
- Поени од реакции
- 36.887
Што ви е филмот бе брааат? Чуму нервози, чуму караници наместо љубов (само не од Гаспар Ное ). Дај приберете се малку, тука сме да оценуваме филмови, а не личности!
Ја не можам вака. :'([DOUBLEPOST=1455959835][/DOUBLEPOST]Ајде бе guys, што застанавте? https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewformТака е Злате. Ај сеа сите заедно да денсаме...
Ова не е гласање. Не мораш од номинираните за Оскар да гласаш. Предложи некоја актерка во споредна улога што во 2015 ти оставила голем впечаток. Било која. Па макар и Камка Тоциновски во Три дена во септември (добро де, не таа).Ја немам изгледано од женскиве споредни ниеден па нефер ќе биде на негледано да гласам.
Брат Spotlight на телевизија да го даваат па нема да седнеш да го гледаш. Реално целиот хајп околу филмот е ради што е номиниран за оскар и што има добра актерска екипа. Толку.од 100че земи. Да те отрезни да не тресеш зелени. Спотлајт лош филм А HT2ka му става осмица.
ко што рече субјективна ствар се, од кај знаеш дека нема да го гледам ако го даваат на тв?Брат Spotlight на телевизија да го даваат па нема да седнеш да го гледаш. Реално целиот хајп околу филмот е ради што е номиниран за оскар и што има добра актерска екипа. Толку.
Room е добра драма дефинитивно но антиклинатично продолжува во вториот дел од филмот. Можеа да скратат неколку минути од завршниот акт и да го направат филмот покомпактен со поголен емоционален набој.
Room од мене има 8/10 максимум, што е секако висока оцена. Ако му дадам повеќе од тоа ќе треба да го изедначам со The Green Mile, Girl Interupted, Cinema Paradiso, The Godfather, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Shawshank Redemption, Interstellar и сличните деветки и десетки.
Секако филмовиве се субјективна ствар па секој различно го доживеал и оценува. I am OK with that.
Не сум гледал ништо од македонскиве. -_-Ја не можам вака. :'([DOUBLEPOST=1455959835][/DOUBLEPOST]Ајде бе guys, што застанавте? https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform
Супер се рецензиите на IMDB. Башка, по default ти ги реди според тоа колку другите корисници ја сакаат рецензијата.треба да му се забрани на корисниците да рецензираат филмови на имдб.
какви лешпрески рецензии пишуваат аман боже, или кец или дестка добиваш, не постои нешто на средина ??
кој отвара rotten tomatoes ? по цивилизирани се таму тоа корисниците или исто срање е ?
Па не го одговарај тоа.Не сум гледал ништо од македонскиве. -_-
Тапа се у последно време, се багнале нештоСупер се рецензиите на IMDB. Башка, по default ти ги реди според тоа колку другите корисници ја сакаат рецензијата.