Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Предложете ми го најдобриот филм за Мандела, не е битно дали е документарец или игран филм, само да биде опишан целиот живот на мандела во него.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Предложете ми го најдобриот филм за Мандела, не е битно дали е документарец или игран филм, само да биде опишан целиот живот на мандела во него.
Aко мислиш на Нелсон Мендела, и ако ти треба за на чколио/училиште, имам мислам некаде проектна за матура, пошто за него праев :) Можам да ти ја пратам.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
батали филмови земи биографија некоја прочитај.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Aко мислиш на Нелсон Мендела, и ако ти треба за на чколио/училиште, имам мислам некаде проектна за матура, пошто за него праев :) Можам да ти ја пратам.
не, не ми е за чколија, го спомнавме денеска по енглески нешто па спомна професорката интресни факти за животот, ме заинтересира, симнувам еден документарец шо најдов од 2013 година.

батали филмови земи биографија некоја прочитај.
препорака книга некоја?

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Mandela:Long walk to freedom овој е автобиографија и исто направен последен филм за него

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Southpaw е слаб, полн со клишеа и предвидлив до јаја.Једино Џејк си завршил работа како што треба макар и се чудам како уопште ја прифатил улогата,вакви се даваат на клатикур актери као Џејсон Статам ама нејсе, прв слав филм што сум го виде кај што глуми Џејк

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
2 дена 3-5

Секогаш е задоволство да се соработува со Хич

Silent Running
Strangers On A Train
To Catch a Thief
Revolver
Dirty Harry

Колку ме бендиса само почетокот на возот класично за него нешо налик на Dial M for Murder

E

Epsilon

Гостин
Southpaw е филмиште, само последната борба требало малку потензична да ја направат, инаку Ескобар баш е фаца!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Мал и несеопфатен стриповиден филмски водич за екранизациите на делата на Стивен Кинг:

Kajgana Shop

На врв Bottom