Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Мхм, намерно го изоставив техничкиот аспект и како е изведен, кинематографијата и уникатните кадри кои во денешно време неможат да се изведат, изборот на музика и врвната глума... за да не изгледа дека се шлепаме на возот на хипиците кои прифаќаат се авантгардно.
Се на се, огромен филм.

Ау крајно разочаран од Sunshine. Полош „пресврт“ не можело да им текне. Шо убаво си тераше филмот
клишевски, си умираа еден по еден, немаат кислород а у класика
и одеднаш
огнен човек, капетан на првиот брод, се надрогирал на сонце и ги спречува во мисијата

KAPPA

Ау крајно разочаран од Sunshine. Полош „пресврт“ не можело да им текне. Шо убаво си тераше филмот
клишевски, си умираа еден по еден, немаат кислород а у класика
и одеднаш
огнен човек, капетан на првиот брод, се надрогирал на сонце и ги спречува во мисијата

KAPPA
Потешко преценет филм здравје ... 7.3имдб вау, едвај издржав до крајот ...

The music never stopped

Коска филмче. Можеби му фали мала доразработка за да го пуштам смајлино шо се поклонува, али и вака ќе го пофалам. Накратко на синот му е отстранет тумур од мозокот, и со тоа му се оштетува способноста за размислување и враќање наназад низ спомените. Но како голем љубител на музиката (вака ко мене), преку слушање на омилените песни му се евоцираат спомените и така испаѓа една фино скоцкана драма која си ја заслужува оценката.

Последно уредено:
Предложете ми го најдобриот филм за Мандела, не е битно дали е документарец или игран филм, само да биде опишан целиот живот на мандела во него.

Предложете ми го најдобриот филм за Мандела, не е битно дали е документарец или игран филм, само да биде опишан целиот живот на мандела во него.
Aко мислиш на Нелсон Мендела, и ако ти треба за на чколио/училиште, имам мислам некаде проектна за матура, пошто за него праев :) Можам да ти ја пратам.

батали филмови земи биографија некоја прочитај.

Aко мислиш на Нелсон Мендела, и ако ти треба за на чколио/училиште, имам мислам некаде проектна за матура, пошто за него праев :) Можам да ти ја пратам.

не, не ми е за чколија, го спомнавме денеска по енглески нешто па спомна професорката интресни факти за животот, ме заинтересира, симнувам еден документарец шо најдов од 2013 година.

батали филмови земи биографија некоја прочитај.

препорака книга некоја?

Mandela:Long walk to freedom овој е автобиографија и исто направен последен филм за него

Southpaw е слаб, полн со клишеа и предвидлив до јаја.Једино Џејк си завршил работа како што треба макар и се чудам како уопште ја прифатил улогата,вакви се даваат на клатикур актери као Џејсон Статам ама нејсе, прв слав филм што сум го виде кај што глуми Џејк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom