IdentityНекој добар трилер или мистерија :smir:
Еве ти еден не многу познат филм (се трудам да погодам нешто што не си гледал) The Uninvited (2009/I)Некој добар трилер или мистерија :smir:
Гледан. фала у секој случај. Одличен филм!Identity
Одличен психолошки трилер ... не верувам дека не си го гледал до сега , мада за секој случај да ти го препорачам
е јбг пријателе тешко дека има филм што не си гледал од 1990 па навака :tv:Гледан. фала у секој случај. Одличен филм!
@ Интериста гледан, не е лош како што кажа Вот за разлика од новите.
Keцот ме разочара мене. Префорсиран. И јас се мислам за 2кава. Го имам на пц.Дап, гледани. Children of men, екстремно досаден додека пак Memento феноменален. Фала за трудот у секој случај :smir:
Иначе излезе The Descent 2, се мислам дали да го гледам у двд рип, 700 мб (рип) не ми се гледа потенционално добар филм у тиња снимка
Не знам зошто толку ти бил досаден, имаше неколку феноменални сцени, а оваа се смета за една од најимпозантните во светот на филмот, снимена во само еден кадар.Дап, гледани. Children of men, екстремно досаден додека пак Memento феноменален. Фала за трудот у секој случај :smir:
Иначе излезе The Descent 2, се мислам дали да го гледам у двд рип, 700 мб (рип) не ми се гледа потенционално добар филм у тиња снимка
Роберт the badass Дауни у дуо со Дон Чидл :tv:Iron Man 2.
О јеботе, каков ли ѕвероња од филм ќе биде тоа, во секој поглед!