Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Оти Арго едно иновативен шо беше, абе приказната никад видена досега...(не дека не ми се свиѓаше филмов, ама веќе кога се прави споредба за иновативност)

И кога зборите за суперхеросјкиве муабети се осеќам како изгубен во времето и просторот.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.012
Поени од реакции
37.349
Не знам дали некој ги постирал овие, јас случајно налетав на нив и ептен јакички ми се видоа. Некој уметник нацртал како би изгледале куќите што познатите режисери би ги проектирале ако беа архитекти. Се згазив од смеа на некои. (Бидејќи ги има 28, ќе ги постирам сликите во неколку мислења).

[DOUBLEPOST=1441101884][/DOUBLEPOST]

D

Daedalus

Гостин
Тоа им е работа бе друже, бараат недостатоци кај популарни филмови и праат да изгледа хумористично, башка убоо си кажа чоекот подобра акција нема годинава а токму тоа неколку форумџии пробуваа да ти објаснат пред некој ден

Пффффф заеби фаца, Даниел Крег коа ќе облече костум нема чоек на планетава што изгледа по Бонд од него
Годинава? Ја неам глеано од 96-та навака боље акција.
Ко мрднат некој, филмов го глеав 5 пути.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Какви суперхерои бре, ја претераа... Секоја година по 10 вакви филма. Бетмени, супермени, курци палци марвел ти реков ми рече.
Разбирам јас ама за секој суперхерој по 5 филма имат. Се кладам следна година ќе имат филм бетмен vs робин, пошо гледав веќе такви комбинации почнаа.
Таму е ќешот па удри ајде. Многу јасно.

Уствари ко ќе видиш се ти е до вкусот, ама шо е многу, многу е.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Какви суперхерои бре, ја претераа... Секоја година по 10 вакви филма. Бетмени, супермени, курци палци марвел ти реков ми рече.
Разбирам јас ама за секој суперхерој по 5 филма имат. Се кладам следна година ќе имат филм бетмен vs робин, пошо гледав веќе такви комбинации почнаа.

Ја напрај работава ко да нема друго шо да гледаш.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641

Се надевам дека не си поставен во ваква позиција изборот е голем,можностите се големи,платното е големо оди си на imdb и одбери си што ти душа сака и нека не ти чује

патем каков монструм е овој кјуби Уф

патем(2) неможев а да не приметам изгледа некој копа низ историјата на мојте постoви и прави колачиња -It's a funny world we live in

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom