Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Да не ја тегнеме безвеза, сосема солиден филм е. Последните 20 минути се релативниот квар у филмот, низ целиот филм атмосферата, глумењето, камерата, музиката, сето ова како еден склоп дефинира добар трилер.
Се сложувам дека музиката, глумата камерата итн го прават филмот добар. Конкретно за овие 3 нема збор. Но фактот дека е Финчер ми изглеа као еден backstabbing акт на неговите некогашни трилери. Мислам Фајкла, 7...
Бенџамин поради преголемата должина му го прекинав филмот. Као сосила да го правеше тоа што го правеше.

B

Blade Torch

Гостин
Пропуст од непреќутливи размери во каталогот за тапчовци .
Тоа што го нема Суспириа во хорори е ко да ги нема Star Wars во Science Fiction и Indiana Jones во Fantasy/Adventure.

:vrtioci:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Дечки можи да се најди добар торент за Големата Вода ?

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Овој пат дечкиве изненадија. Директно и ексклузивно за еден приватен тракер падна на торент не рипот туку блу рај дискот

Interstellar 2014 1080p NOR Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1

Size 42.86 GiB

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Ми се допадна Exodus: Gods and Kings, посебно добро се прикажани библиските непогоди. Глумата, визуелните ефекти и музиката беше добра но сценариото можеше да биде подобро. Вреди да се гледа imo.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Овој пат дечкиве изненадија. Директно и ексклузивно за еден приватен тракер падна на торент не рипот туку блу рај дискот
Мех, го нема на моиве. Кој тракер е?
И што побогу чекаат со рипот?!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
42 гига ти се појма немам колку албуми музика :D

Че чекаме ние обичниве смртници некој докај 2 гига...........
па затоа нема да симињаш албуми, ќе си спушташ филмови и серии само :Д Албумите се знај, јутубе :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.847
па затоа нема да симињаш албуми, ќе си спушташ филмови и серии само :Д Албумите се знај, јутубе :D
Jaс сум традиционален хипстер сељак кој симња албуми и ги пушта во Винамп ито.

Си имам 4 гига слободен простор за филм и серија и со истите си работам :D Пиши/бриши

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Многу сиромашни хард дискови имаме овде ама почна да се јавуват (y) не се срамете изразете се слободно ...

Симнување филм од 42 гг на интернет просторот се смета како човек кој вози ферари овие по 700-1400 со фичовци се маткаме можда и некоја рог класика од 80':(

Kajgana Shop

На врв Bottom