Истото што јадев и додека не носевПред една недела наместив фиксни протези на горна и долна вилица па сакам да прашам штонјадевте додека ги носевте протезите? Тнх
Тогаш помека храна, види си колку можеш да гризаш и џвакаш.Да но сега додека се навикнам и додека болат забите?
смутиња за почеток, пире од компири, јогурт за да ти се намали воспалението на непцата и така.Пред една недела наместив фиксни протези на горна и долна вилица па сакам да прашам штонјадевте додека ги носевте протезите? Тнх
Има луѓе, се ќе направат само за да земат некој денар повеќе, посебно сега со пандемијава.Каде што ги наместив протезите по една година ортодонтот замина во пензија, па продолжи да работи од дома, но сега со короната не ме има примено на контрола една година.
Некој да предложи ортодонт во Битола каде што би можел да продолжам со контроли за фиксни протези?
Се јавив на едно место, ми вика ако сакаш кај мене мора нови протези да наместиме. Значи да ги извадам овие што ги имам веќе, па на ново да плаќам 400 евра за нови .... кој идиотизам.