- Член од
- 26 јуни 2012
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 193
25 змии во 2 литарско шише?Како помал се имав вратено со шише од 2 литра внатре 25 змии кои ги фативме со брат ми,хахахахахааха
25 змии во 2 литарско шише?Како помал се имав вратено со шише од 2 литра внатре 25 змии кои ги фативме со брат ми,хахахахахааха
една врз друга беа обожавав змии па си реков да си направам аквариум само 4 змии од 25 во шишето издржаа до дома.... умреа бог да ги прости пред 2 години.25 змии во 2 литарско шише?
Хмммммм...интересно! Мада не ми е многу фасцинантно! Бај д веј лесна им земја на змиите.една врз друга беа обожавав змии па си реков да си направам аквариум само 4 змии од 25 во шишето издржаа до дома.... умреа бог да ги прости пред 2 години.
ccc kako gi nabuta tolku zmii u edno sise , kuti nekazuvaj ovie od drustvo za zastita da ne cujatКако помал се имав вратено со шише од 2 литра внатре 25 змии кои ги фативме со брат ми,хахахахахааха
Првава фотографија на која локација од Ох. Ез. е фатена?Ево нешто со подобар квалитет.. од неколку интересни локации на Охридското Езеро..
Да се разбериме... Ако ве фасцинираат корали, гребени, ајкули, нинџа подводни желки, титаник.. итн итн.. тоа го нема во езерото.
Сликите се преземени од албумот "Bottom Time" на членовите од нуркачкиот клуб во Охрид.