Фармерки vs. сукња

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
Фармерки и само фармерки. Ич не ми е пријатно во сукња, не можам да седам како сакам, не можам да се наведнам како сакам... Затоа у фармерки гајле неам. Носам сукњи али ептен ретко, ако некој ме натера, иначе мој избор пак ќе кажам се фармерките.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
44
Поени од реакции
0
zavisit od raspolozenie.sakam da nosam suknji ali najdobro se custvuvam vo farmerki

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Најчесто носам фармерки.Сукњи носам,ама претежно на лето.Кратки сукњи не носам,секогаш внимавам сукњата да има пристојна должина.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
За разлика од повеќето од вас јас преферирам сукни :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Сукња ти е светска работа, кој ќе се замара со патенти енд стаф... иако добро спакувани облини во тесен џинс и убав струг секогаш се во мода.

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Суќна ама во вистинска прилика. А фармерките ги сакам заради тоа сто се комотни најмногу.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
сукњите дефинитивно се поженствени, но јас повеке носам фармерки иако обожавам и сукњи, сакам летни сукњи а посебно обожавам зимно време сукња да носам и добра висока чизма тоа ми е полн погодок :) А сакам и долги и кратки сукњи, со тоа што кога носам кратка носам и позатворена блуза бидејќи кратка сукња + деколтирана блуза ми е вулгарно. Се е убаво кога убаво ќе се искомбинира :pipi:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Носам и фармерки и сукњи, само нормално фармерки почесто, бидејќи се за мене светска работа и нормално, посекојдневна од сукњата. :icon_bigg
Затоа - фармерки. :wink:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Фармерки дефинитивно. :pipi:
Сукњи носам ретко, најчесто на лето.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Фармерки бре, какви сукњи.
Не знам зошто,ама сукња ко ќе облечам се чувствувам ко да сум дотерана многу. Изгледа оти сукњи облекувам само за одредени прилики.

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Фармерки само во зима.Сукња е прав избор за летото.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Може сум спомнал да повторам. Најмногу ме пали фустан, или ај во рудиментирана форма сукна. Лесен достап до пичка.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
фармерките ми се поедноставен избор, пошто не морам да му ја мислам многу. За суќња треба да видам какво е времето, дали сум депилирана(ако сакам пократка да носам), какви обувки да облечам...и затоа грабнувам фармерки, било каква маичка, додатоци, и надвор...

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Сакам цурки, со сукнички, мислам кратки сукнички, убави ножиња....

Ама гледам дека девојчињата сепак се одлучуваат за фармерки. ЗОШТО Е ТОА ТАКА?
Па еве прост пример, девојче во мини сукничка фармерска, си оди низ центар, и сите ГЛУПАЦИ се вртат по неа исвиркат.. и разни извици......

Kajgana Shop

На врв Bottom