Фармерки vs. сукња

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Си имаат и двете предности.Не бирам многу ама мислам дека навечер е поубаво во сукња а преку ден во фармерки.

~Ann~

~sweety~
Член од
11 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Скоро секогаш сум во фармерки. Навечер ретко облекувам сукња, онака ако сум добро расположена.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Абре удри бригу на весеље ако сега не се облекуваат картки сукнички или панталони кога друг пат, со мажот и децата под рака? Мислам не дека не носам фармерчина ама тоа е тоа а инаку кажувам за другите јас повеќе си сакам спортска облека што не значи дека не ја вадам од себе

И СЕГА ЧКРТАЈНЦИ МОЗОКОТ ВИ ГО НАПРАЈВ А?:pos2:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
MaRiNa`Oh напиша:
A фармерки и сукња? :)

A по гаштина и прслуци или како од мајка родени?:smeshko:
Ем најлесно ем полесно за ,,капење,, ем сите:shok: ем ред други работи

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
zafrknata напиша:
A по гаштина и прслуци или како од мајка родени?:smeshko:
Ем најлесно ем полесно за ,,капење,, ем сите:shok: ем ред други работи
Па гледам по аватаров, на то целиш изгледа цело време. :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
MaRiNa`Oh напиша:
Па гледам по аватаров, на то целиш изгледа цело време. :)
:helou: Еве девојко и јас гледам лошо си протумачила :nenene: . Дозволи да ти дадам до знаење дека се надоврзував али то е то секој како шо си сака си се носи па ти гледај наоблечисе како што по обичај си носат металците додека јас пак ке си ја гледам мојата цел ок?:salut:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
zafrknata напиша:
:helou: Еве девојко и јас гледам лошо си протумачила :nenene: . Дозволи да ти дадам до знаење дека се надоврзував али то е то секој како шо си сака си се носи па ти гледај наоблечисе како што по обичај си носат металците додека јас пак ке си ја гледам мојата цел ок?:salut:
Ееееј од каде ти сега да се браниш? па ти ме нападна, јас не :) Ама терај, и така не ми притребало твое мислење.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Едно време од фармерки не сум мрдала,не знам,мислев дека сукните не ми стојат.Ама еден ден се решив,пробав една и сфатив дека и не ми стоеле толку лошо.сега подеднакво и сукни и фармерки носам,зависи од расположение:)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
И двете ги сакам. :icon_bigg
Панталони најчесто носам, и не само фармерки. Преку лето не излегувам од 3/4 панталони, бермуди и шорцеви.
Сукњи исто си носам, ама... Нормални. :icon_lol: Tие кратките, преку лето, пак. :)

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
фармерки да а сукни многу ретко скоро ич

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
definitivno farmerki, najudobni mi se i najubavo se custvuvam vo niv,sukni nosam mn retko vo nekoi sveceni priliki.Poveke bi izbrala kratki pantoloni otkolku sukna....mn retko

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Zavisi za kade i koga.Preku den ne mi teknuva deka sum nosela sukna,za izleguvanje samo,a farmerki sekade mozam da nosam.Ne mozam da se odlucam dali farmerki ili suknja oti nosam i sakam i edno i drugo.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
па преку ден носам фармерки и панталони,најкомотно ми е.понекогаш за искачање носам сукњички,исклучиво кратки затоа што долги мислам дека не ми доликуваат на годините
а преку лето...тешко да ме начекаш во нешто друго освен сукња:lollipop:

Kajgana Shop

На врв Bottom