Фан клуб на "Ferrari"

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
а Розберг да не не е добар возач а???
Друже де кажи ми од кој мој пост си прочитал дека Нико е лош пилот, или пак имаш помешано некои ствари. Јас Розберг го почитувам многу како возач, млад е, се гледа дека има талент, и има простор уште многу да напредува .. Во еден момент од сезоната се отворија муабети дека тој ќе премине во МекЛарен догодина, што мене лично ме израдува и би ми било ептен мило и драго да ги видам него и Хамилтон како клубски колеги .. Но ете Розберг, сепак го одбра БГП, а Кими најверојатно ќе се враќа во МекЛарен.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.976
Верувам во Алонсо и мислам дека одлично ќе се снајде во новиот болид..Само мислев дека Кими ке му остане партнер а не Маса.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Со среќа нека ви е Алонсо
Не ми е симпатичен ич, ама се надевам кога ќе седне во црвениот болид ќе почнам да го почитувам. Во секој случај фала за честитките па да се надеваме на титула во наредната сезона. Напред Ферари!:smir:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Ако ништо друго нема да не престигнуваат при излез од боксевите како што тоа го прават Физико(денес) и легендарниот Лука Бадоер:).
Шала на страна со Фернандо во Ферари тимот ќе добие одличен возач кој сигурно нема да се задоволи со ништо помалку од победа. Ако тука се додаде и опоравениот Маса, тогаш јасно е дека имаме право да се надеваме на далеку подобра сезона од оваа.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Се враќа маса на тркиве или јок?За оваа година зборам.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Alonso uste odamna sakav da go vidam vo Ferrari...sega se nadevam deka ke ima borba za titulata megju Alonso i Massa!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.976
Од понеделник на патеката?
Италијанскиот тим во Формула 1, Ферари објави дека Фелипе Маса би можел уште од понеделник да седне во болидот Ф2007. Тоа ќе се случи доколку во петок го мине лекарскиот преглед пред комисијата на Светската федерација на автоспорт (ФИА) во Париз, што во италијанскиот тим го сметаат за формалност.

"На почетокот на следната седмица можно е веќе од понеделник, Фелипе конечно да се врати на патеката во вистински болид", објавија од Маранело.

Исто така е потврдено дека 28-годишниот Бразилец на трката во Интерлагос на 18 октомври по 71 круг ќе застане на целната рамнина и со црно-белото знаме ќе им сигнализира на возачите за крај на трката. Тоа го предложи шефот на натпреварувањето во формула 1, Берни Еклстон, а беше одобрено од шефот на Ферари, Лука ди Монтеѕемоло.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Од понеделник на патеката?
Италијанскиот тим во Формула 1, Ферари објави дека Фелипе Маса би можел уште од понеделник да седне во болидот Ф2007. Тоа ќе се случи доколку во петок го мине лекарскиот преглед пред комисијата на Светската федерација на автоспорт (ФИА) во Париз, што во италијанскиот тим го сметаат за формалност.

"На почетокот на следната седмица можно е веќе од понеделник, Фелипе конечно да се врати на патеката во вистински болид", објавија од Маранело.

Исто така е потврдено дека 28-годишниот Бразилец на трката во Интерлагос на 18 октомври по 71 круг ќе застане на целната рамнина и со црно-белото знаме ќе им сигнализира на возачите за крај на трката. Тоа го предложи шефот на натпреварувањето во формула 1, Берни Еклстон, а беше одобрено од шефот на Ферари, Лука ди Монтеѕемоло.
Незнам од кај си го копирал ова, ама Маса веќе ги помина тестовите на FIA и може слободно да се врати на патеката уште во Бразил иако тоа е тешко остварливо.

Исто така се шпекулира дека ќе се врати на крајот на сезоната на последната трка во Абу Даби. Којзнае, ќе видиме.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај малку да ја освежиме темава, у пресрет на новата сезона.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Мекларен сакаат да видат каков дифузер имаат Ферари ама овие не дозволуваат многу интересно видео :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom