Фан клуб на "Ferrari"

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ha ha ha smesni ste. Aj pomirete se so zagubata.
Ок, знам дека си премногу ограничена за да сфатиш дека ова што го правиш е провокација али барем обиди се, плс? асл? :pipi:?
Raduvaj si se, si imas tema za MKlaren, ne seri tuka.

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Ок, знам дека си премногу ограничена за да сфатиш дека ова што го правиш е провокација али барем обиди се, плс? асл? :pipi:?
Raduvaj si se, si imas tema za MKlaren, ne seri tuka.
Brat vie prvi pocnavte da provocirate na nasata tema, pa zasto se bunite sega.

G

GoddessOfRock

Гостин
Јове_Бт ТИ ЗА ФЕРРАРИ СИ??
абе џабе говореме -сите знаат истината и сега шоо - педерска победа на хамилтон

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Типично за македонците -.- Им победил омилениот тим/возач .. и гомна ќе јадат ако треба али нема да прифатат дека титулата на Хамилтон му ја донесе Тимо Глок со тоа што СЕ ТРГНА од патеката во последниот круг т.е 300м пред целта.

И Тимо Глок треба да биде казнет ....да не речам ОТСТРАНЕТ од Формула 1 ... затоа што ова што го направи не беше ни малку спортски ... Посебно не ако се замислам кај се возеше трката и кој потекнува од таму.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Типично за македонците -.- Им победил омилениот тим/возач .. и гомна ќе јадат ако треба али нема да прифатат дека титулата на Хамилтон му ја донесе Тимо Глок со тоа што СЕ ТРГНА од патеката во последниот круг т.е 300м пред целта.

И Тимо Глок треба да биде казнет ....да не речам ОТСТРАНЕТ од Формула 1 ... затоа што ова што го направи не беше ни малку спортски ... Посебно не ако се замислам кај се возеше трката и кој потекнува од таму.
Море треба да се казнат Мекларен со една година не возење заради ова

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.161
Поени од реакции
46.269
Море треба да се казнат Мекларен со една година не возење заради ова
Мекларен неможат да бидат казнети , не прекршија правила така да 5тото место неможе да им биде одземено , дури и вашите теории да бидат точни , т.е. дека Глок намерно се тргнал .

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Мекларен неможат да бидат казнети , не прекршија правила така да 5тото место неможе да им биде одземено , дури и вашите теории да бидат точни , т.е. дека Глок намерно се тргнал .

Може да ја поништат трката...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Седи бе, барем навивач на интер за местење нека не збора.

Не иди офф топик ... иначе ај .... кажи ми ЕДНА утакмица интер што ја има наместено ??

Да имавме наместено утакмици ке не шутнеа и нас у серија б/ц1/ц2 као оние лешинарите. Не се секирај.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Седи бе, барем навивач на интер за местење нека не збора.
А ти на Јувентус беше навивач,извини вака? :)

Туку,нормално е сите навивачи да бидат со измешани реакции,а за валидноста на проблемите на Глок,најверојатно никогаш нема да дознаеме

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
А ти на Јувентус беше навивач,извини вака? :)

Туку,нормално е сите навивачи да бидат со измешани реакции,а за валидноста на проблемите на Глок,најверојатно никогаш нема да дознаеме

да се надеваме дека ке дознаеме зошто и колку да зборите Ферари вакви-такви они никогаш не би наместиле нешто вакво ова е стварно педерски...

Kajgana Shop

На врв Bottom