Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
Ha ha ha smesni ste. Aj pomirete se so zagubata.

Ок, знам дека си премногу ограничена за да сфатиш дека ова што го правиш е провокација али барем обиди се, плс? асл? :pipi:?
Raduvaj si se, si imas tema za MKlaren, ne seri tuka.

Ок, знам дека си премногу ограничена за да сфатиш дека ова што го правиш е провокација али барем обиди се, плс? асл? :pipi:?
Raduvaj si se, si imas tema za MKlaren, ne seri tuka.

Brat vie prvi pocnavte da provocirate na nasata tema, pa zasto se bunite sega.

Јове_Бт ТИ ЗА ФЕРРАРИ СИ??
абе џабе говореме -сите знаат истината и сега шоо - педерска победа на хамилтон

Типично за македонците -.- Им победил омилениот тим/возач .. и гомна ќе јадат ако треба али нема да прифатат дека титулата на Хамилтон му ја донесе Тимо Глок со тоа што СЕ ТРГНА од патеката во последниот круг т.е 300м пред целта.

И Тимо Глок треба да биде казнет ....да не речам ОТСТРАНЕТ од Формула 1 ... затоа што ова што го направи не беше ни малку спортски ... Посебно не ако се замислам кај се возеше трката и кој потекнува од таму.

Типично за македонците -.- Им победил омилениот тим/возач .. и гомна ќе јадат ако треба али нема да прифатат дека титулата на Хамилтон му ја донесе Тимо Глок со тоа што СЕ ТРГНА од патеката во последниот круг т.е 300м пред целта.

И Тимо Глок треба да биде казнет ....да не речам ОТСТРАНЕТ од Формула 1 ... затоа што ова што го направи не беше ни малку спортски ... Посебно не ако се замислам кај се возеше трката и кој потекнува од таму.

Море треба да се казнат Мекларен со една година не возење заради ова

Море треба да се казнат Мекларен со една година не возење заради ова

Мекларен неможат да бидат казнети , не прекршија правила така да 5тото место неможе да им биде одземено , дури и вашите теории да бидат точни , т.е. дека Глок намерно се тргнал .

Мекларен неможат да бидат казнети , не прекршија правила така да 5тото место неможе да им биде одземено , дури и вашите теории да бидат точни , т.е. дека Глок намерно се тргнал .

Може да ја поништат трката...

Седи бе, барем навивач на интер за местење нека не збора.

Не иди офф топик ... иначе ај .... кажи ми ЕДНА утакмица интер што ја има наместено ??

Да имавме наместено утакмици ке не шутнеа и нас у серија б/ц1/ц2 као оние лешинарите. Не се секирај.

Седи бе, барем навивач на интер за местење нека не збора.

А ти на Јувентус беше навивач,извини вака? :)

Туку,нормално е сите навивачи да бидат со измешани реакции,а за валидноста на проблемите на Глок,најверојатно никогаш нема да дознаеме

А ти на Јувентус беше навивач,извини вака? :)

Туку,нормално е сите навивачи да бидат со измешани реакции,а за валидноста на проблемите на Глок,најверојатно никогаш нема да дознаеме

да се надеваме дека ке дознаеме зошто и колку да зборите Ферари вакви-такви они никогаш не би наместиле нешто вакво ова е стварно педерски...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom