- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Нема,врска добро судењне,добра игра на Струмица,но тоа ти е кошарка.или свети петар или луѓето од кфм
П.С Браво,Панајот,браво Градоначалниче:wink:
Нема,врска добро судењне,добра игра на Струмица,но тоа ти е кошарка.или свети петар или луѓето од кфм
Супер,игра...Супер атмосфера.СЕ ГОРДЕАМ НА ИГРАЧИТЕ НА СТРУМИЦА,заедно со Тренерот,ГРАДОНАЧАЛНИКОТ,ПАНАЈОТИС.СЕ ГОРДЕАМ ШТО ИМАМЕ ТАКВИ ЛУЃЕ,СЕ КЕ СИ ДОЈДЕ САМО ПО СЕБЕ...Ако ова ни избега во последната секунда,верувајте ЛИГАТА Е 1000000% НАША !Пфф ова ке го речеш добро судење...?? би требало да ги прегледаш последните 5 мин од натпреварот уште еднаш...Но сепак не треба да ги кривиме судиите имамвме 15 поени предност која не требаше да ги прокоцкаме така, не требасе да му дозволиме на противникот да врза толку тројки.
Но што е тука ,тука е со голема срека и помош од судиите успеа да стигнат до победата, но не би рекол дека ке биде така и во првенството...
Се беше на страната на Фени усте ајдуците да почнеа да навиваат за нив...
Се надевам дека ке биде така...Супер,игра...Супер атмосфера.СЕ ГОРДЕАМ НА ИГРАЧИТЕ НА СТРУМИЦА,заедно со Тренерот,ГРАДОНАЧАЛНИКОТ,ПАНАЈОТИС.СЕ ГОРДЕАМ ШТО ИМАМЕ ТАКВИ ЛУЃЕ,СЕ КЕ СИ ДОЈДЕ САМО ПО СЕБЕ...Ако ова ни избега во последната секунда,верувајте ЛИГАТА Е 1000000% НАША !
i pederite ajduci koga gubea ne peea nikakvi PEDERSKI pesni. tie pederski zborovi zaboravi da gi kaze peder kako tebe
абе тие пари по судии и по се друго со ги дадоа поарно нека купеа еден медал поевтино ке им излезеше...и барем вака на Самарџиев немаше да му излегува Богоев во сон а вака сега ке немозе мирно да спие..Дај,не заебавајте бе ! СУдии на наша страна:pos2: .Виде како на Латовиќ ми ја свирнаа 4тата за да седне на клупа и не може да игра,ВИДЕ??????Па нормално,затоа што Латовиќ ни е најдобар,до сега ќутев,но очигледно сакате да ме правите СЛЕП.Зошто му свирна техничка грешка?Зошто се обиде да му објасни што му направи,овој малакот како се викасе,Михајловски или како беше,зарем да му објасниш на судија нешто се добива техничка,дај бе молам радувајте си се,ама не зборете дека судиите беа на наша страна...
П.С Сега ни доаѓа,Амак мора да се освестиме,и да се вратиме на победнички патеки.:smir:
ако на мајкати и е сменет полот мозда сум... Но таа доста ме увери дека не е така :smir:ti som vaka lafis mora dassi peder