Фан клуб: Струмица

Г

Грејвдигер

Гостин
od deka zacuja oti grk "angazirale" ili ke "angazirat"
пред малце мераах улици и едни така постари праваа мабет од ниг зачујах дека го ангажирале (барем така слушнах)...

А за спонзор мисЉам оти Алфа Банка

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
На крај краева па може и мене да ме земат за плеј :pos2: А какшо разберах некој грк ангажирале за плеј, така зачујах само... :pipi:
А бе ак сака и Пакистанец нека е...Само да има квалитет и да биде вистинско засилување на плеј:helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ке земаме шо се секирате ... важно догодина ке имаме појак тим ...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
пред малце мераах улици и едни така постари праваа мабет од ниг зачујах дека го ангажирале (барем така слушнах)...

А за спонзор мисЉам оти Алфа Банка
abe belki arno si zacujal keski da e taka hristov mos znaa sigurno znaaaa a agro efodia otkaza li se od sponzorstvo a ?????

Г

Грејвдигер

Гостин
А бе ак сака и Пакистанец нека е...Само да има квалитет и да биде вистинско засилување на плеј:helou:
Баш таков сум јас, и безпари ќе играам :)

abe belki arno si zacujal keski da e taka hristov mos znaa sigurno znaaaa a agro efodia otkaza li se od sponzorstvo a ?????
Помалце финансии дават сега он, градоначалнико и љочето..

V

Viktoranius

Гостин
Ми нека се откажат, само збрки права повеќе Лочето. До пред 3 години не знааше оти у Струмица има кошарка, саа па ќе ми изиграва тама џек.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
панајото ке дава ке помага ... нема да е генерален спознор ... а лочето и заев нели не се веке спонзоре?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ми нека се откажат, само збрки права повеќе Лочето. До пред 3 години не знааше оти у Струмица има кошарка, саа па ќе ми изиграва тама џек.
a znaas li oti koo bese finaleto u strumica poslednata utakmica loceto za strumica stavi 10000 evra a dobivka imase 3500 evra i kaza ako fane tie 3500evra ke gi daa u klubo

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
панајото ке дава ке помага ... нема да е генерален спознор ... а лочето и заев нели не се веке спонзоре?
koj be panajoto ako e sponzor alfa banka ona ke finansira se ja ke viite
a loceto i zaev stvarno li ne se veke spovzore ?? aaaa

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
koj be panajoto ako e sponzor alfa banka ona ke finansira se ja ke viite a loceto i zaev stvarno li ne se veke spovzore ?? aaaa
Љочето не е повеќе спонзор на Струмица...Остануваат градоначлникот-Панајот...И јас незнам кој се нови спонзори,т.е не ни прашувам знам дека ќе има а кој е ич кур не ме боле:pos2::pos2::pos2:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Љочето не е повеќе спонзор на Струмица...Остануваат градоначлникот-Панајот...И јас незнам кој се нови спонзори,т.е не ни прашувам знам дека ќе има а кој е ич кур не ме боле:pos2::pos2::pos2:
e hristov e neli e alpha banka generalen sponzor a ???

Kajgana Shop

На врв Bottom