Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
a koj e sega sponzor ako moze da znamЈас ке сум плеј .. :pos2::pos2:
- Ке се најде чим се снајдовме со спонзорите за 1 играч е проблем ке се најде. ...
a koj e sega sponzor ako moze da znamЈас ке сум плеј .. :pos2::pos2:
- Ке се најде чим се снајдовме со спонзорите за 1 играч е проблем ке се најде. ...
пред малце мераах улици и едни така постари праваа мабет од ниг зачујах дека го ангажирале (барем така слушнах)...od deka zacuja oti grk "angazirale" ili ke "angazirat"
А бе ак сака и Пакистанец нека е...Само да има квалитет и да биде вистинско засилување на плеј:helou:На крај краева па може и мене да ме земат за плеј :pos2: А какшо разберах некој грк ангажирале за плеј, така зачујах само...
abe belki arno si zacujal keski da e taka hristov mos znaa sigurno znaaaa a agro efodia otkaza li se od sponzorstvo a ?????пред малце мераах улици и едни така постари праваа мабет од ниг зачујах дека го ангажирале (барем така слушнах)...
А за спонзор мисЉам оти Алфа Банка
Баш таков сум јас, и безпари ќе играамА бе ак сака и Пакистанец нека е...Само да има квалитет и да биде вистинско засилување на плеј:helou:
Помалце финансии дават сега он, градоначалнико и љочето..abe belki arno si zacujal keski da e taka hristov mos znaa sigurno znaaaa a agro efodia otkaza li se od sponzorstvo a ?????
a znaas li oti koo bese finaleto u strumica poslednata utakmica loceto za strumica stavi 10000 evra a dobivka imase 3500 evra i kaza ako fane tie 3500evra ke gi daa u kluboМи нека се откажат, само збрки права повеќе Лочето. До пред 3 години не знааше оти у Струмица има кошарка, саа па ќе ми изиграва тама џек.
koj be panajoto ako e sponzor alfa banka ona ke finansira se ja ke viiteпанајото ке дава ке помага ... нема да е генерален спознор ... а лочето и заев нели не се веке спонзоре?
Љочето не е повеќе спонзор на Струмица...Остануваат градоначлникот-Панајот...И јас незнам кој се нови спонзори,т.е не ни прашувам знам дека ќе има а кој е ич кур не ме боле:pos2::pos2::pos2:koj be panajoto ako e sponzor alfa banka ona ke finansira se ja ke viite a loceto i zaev stvarno li ne se veke spovzore ?? aaaa
Koј ти кажа ? ? ? Дај кажи тука шо знааш ...На крај краева па може и мене да ме земат за плеј :pos2: А какшо разберах некој грк ангажирале за плеј, така зачујах само...
e hristov e neli e alpha banka generalen sponzor a ???Љочето не е повеќе спонзор на Струмица...Остануваат градоначлникот-Панајот...И јас незнам кој се нови спонзори,т.е не ни прашувам знам дека ќе има а кој е ич кур не ме боле:pos2::pos2::pos2: