Vo oktomvri mu zavrsuva kaznata.Mu ja smalija na pola godina.Taman za pocetokot na sezonata...За кога за одгодина воа време кога ќе му истече суспензијата.
Vo oktomvri mu zavrsuva kaznata.Mu ja smalija na pola godina.Taman za pocetokot na sezonata...За кога за одгодина воа време кога ќе му истече суспензијата.
imame mnogu pesni ali ne znam koi sme gi ukrale od vasПа шознам, јас како што ве пратам вас вие само со тапаните повеќе и скандирате со цела сала. Песните баш што ги пеете не сум ви ги слушнал кои се.
imame mnogu pesni ali ne znam koi sme gi ukrale od vas
ke ti gi kazev nasite na pp ili skype ali strav mi e da ne gi prepeete vie(ozbilno ne se zafrkavam):nesum:
Абе ова ја пеат, не помнам точно како идеше нешто вака беше „ .... 1000 души..... јадете гомна педери сте вие“ ова ја пеат, вака ми текна сеа у моментот, мислам дека имаше и уште една..
Епа не ни ги кажувај оти готови се ќе ги препееме право.![]()
wtfАбе ова ја пеат, не помнам точно како идеше нешто вака беше „ .... 1000 души..... јадете гомна педери сте вие“ ова ја пеат, вака ми текна сеа у моментот, мислам дека имаше и уште една..
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Te ОБОЖАВАММММММММММzasto be nekoj se obide da me stavi vo usta na forumov??? anusceeeeeeeeeeeeeeeeee gledaj si i na tv kako se gubi titula i ne trambuli mnogu mnogu !!!!!! mnogu ti e brz jazikot izgleda majka ti se muvala so gepart
Пресен си ти не знаиш што и како е затоа поарно нека не те интересира децат се љубат одамна.:back::smir::helou:pocnaa i da se udvaraat c c c
За песната зборев бе, дека ова ја пеете од Ајдуците. Не ја знам точно како ја пеете па затоа има ... и по 2-3 збора од песнатаwtf
nisto ne te razbrav sto sakas da kazes
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Оооо се вратила старата гарда, аеродромското курвиче. :bip:
Каде беше се убиваше од сексање со татарите, и сега бек ин Скопје. Што бива догодина ќе правите ли тим за 4 место или ?
abe site ja peat taaЗа песната зборев бе, дека ова ја пеете од Ајдуците. Не ја знам точно како ја пеете па затоа има ... и по 2-3 збора од песната![]()
Оооо се вратила старата гарда, аеродромското курвиче. :bip:
Каде беше се убиваше од сексање со татарите, и сега бек ин Скопје. Што бива догодина ќе правите ли тим за 4 место или ?