Фан клуб: Струмица

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Чекам Одговор!
Дали кога спомна за овие продадени души, мислеше и на мене?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DarkWalker напиша:
:pop:Ајдуци закон:pos::pos::pos: ти брат незнаеш што збориш Фемили закон бе а не Ајдуци:tapp:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
zboruvam za ovoj STRUMIKS...

STRUMIKS sto znaes ti za ajduci ???? vrska nemas brat ... zatoa poarno da si kutis i da ne se glupiras na forumov ....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.780
Поени од реакции
49.636
Абе море па нели Ајдуци во минатото мавиваа за Неметали Огражден или не???Или за Поло Трејд:toe: :toe: Или идат на секој спортски настан во Струмица:bilokojzbor: :bilokojzbor: тоа ке да е !!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DarkWalker напиша:

STRUMIKS sto znaes ti za ajduci ???? vrska nemas brat ... zatoa poarno da si kutis i da ne se glupiras na forumov ....
:pos::pos::pos:му вика на Струмикс да ќути:pos::pos::pos:,а што викаш ти да ќутиш само за Ајдуци и за Македнонска кошарка знаеш(дали и тоа го знаеш)му збориш на Струмикс дека зборува глупости(да не се равњаш со него:pos:):tapp:
п.с Струмикс дефинитивно овој незнае што збори
DarkWalker ти не сиу за во овој подфорум ти си за теми како биљард,пинг понг такви мислам дека треба да се отворат и такви теми во останати спортови за да има кај да пишуваш:ban?:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
DarkWalker напиша:

Де баш кажи ми за Ајдуци?
Која година се основани, кој беа луѓето кои ги основаа, за кого навиваа, каде ги снема, кои се сегашните ајдуци со кого имаа пријателски односи и сл.
А сигурен сум дека знам многу повеќе од тебе и за спорт, и за Ајдуци, и за кошарка и за се воопшто.
Затоа не се глупирај на форумот оти и чавките на Старата стоковна ќе ти се смеат.
А кога навредуваш некого, најпрвин погледни се самиот, па потоа збори за другите.

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Струмикс напиша:
Де баш кажи ми за Ајдуци?
Која година се основани, кој беа луѓето кои ги основаа, за кого навиваа, каде ги снема, кои се сегашните ајдуци со кого имаа пријателски односи и сл.
А сигурен сум дека знам многу повеќе од тебе и за спорт, и за Ајдуци, и за кошарка и за се воопшто.
Затоа не се глупирај на форумот оти и чавките на Старата стоковна ќе ти се смеат.
А кога навредуваш некого, најпрвин погледни се самиот, па потоа збори за другите.
брачко не се нервирај!
се знае кој е фан на струмица!
Зарем на вас, зборам за оние кои се прават дека знаат се, струмица постои само сезонава 2006/2007?
Кај бевте минатата сезона кога ја и уште 3-4 другари некогаш и бевме единствени во сала (освен спонзорите), кај бевте тогаш де го подржувате клубот за кого научивте се за пола сезона?
И да... ако толку го сакате струмица 2005 нема да биде поубаво да плаќате карти? Овие пари одат во клубот:nenene:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Струмица Струмица Струмица закон ..

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Бравос ДаркВалкер си го фатил барем најдоброто кога Кицулис 2 сек пред крајот забива и кога цела публика прави партали Ч) :. Јеа Струмица РУлз

Г

Грејвдигер

Гостин
MeToNo1[MkD] напиша:
Бравос ДаркВалкер си го фатил барем најдоброто кога Кицулис 2 сек пред крајот забива и кога цела публика прави партали Ч) :. Јеа Струмица РУлз
добро беше направене сичко, ама кораци имаше:vozbud::vozbud:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
поништен беше за жал .. :(

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DarkWalker напиша:
поништен беше за жал .. :(
Епа што се запали овој мето дека си го снимил тоа кога не важел кошот:pos:

Г

Грејвдигер

Гостин
абе кораци направи пошто се брзаше 2сек. имаше до крајот ... и затоа, иначе многу добро беше забивањето..
а на почетокот на 2та четвртина кога Давитков со своите актерски способности падна сам наземја и се удри по носот :pos2: се правдеше пред судиите дека Тони Грнчаров го удрил и ин судија Техничка, ама Давитков направи многу голема грешко, затоа што со оваа реакција повеќе ја разбуди атмосферата во салата:baeh: друг пат, пак нека прави така:pos2:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Billa Bong напиша:
Епа што се запали овој мето дека си го снимил тоа кога не важел кошот:pos:
Abe ne vidov dali vazi ili ne vazi .. ama toa bese se jako .. cela publika se digna na noze ..

Kajgana Shop

На врв Bottom