Фан клуб: Струмица

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Уште три дена до купот:zlo:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Billa Bong напиша:
Вака сега да не ги повтарам тие пред мене ама гледам дека морам тие твој Ајдуци кога почнаа да одат по натпревари бе кога Струмица оваа година донесе засилувања кај бевте претходната година бе тука само збориш а незнаеш што збориш претходната година ја гледав Тв преноси од лигата и баш сеа ми текнува гледав натпревар со Пелистер жива душа немаше како во театар 100 души и гледаат абе Фемили 10 години славеше бе секој натпревар дали слаби дали јаки се таму бе губеа 4 во низа пак беа таму а не вие една година се решивте да навивате асално и сега сакаш да бидете закон епа неможе:helou:

епа ама значи не знам како не ви е смачено да се пикате на сите теми се истиот муабет ние 10 години ние 100 луѓе сме ние она ние ова најаки сте добро е сега ај не досадвај појќе. Факт е дека во струмица и во битола кошарката е најгледана(2000-5000гледачи срамота е па уште да кажуваш дека сте 100) И ИМА најголем прогрес а за тоа пред 10 год не можиш да ми кажуваш бидејки ''си берел трошки под маса'' тогаш.

pozdraFFF....

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
jove_bt напиша:
епа ама значи не знам како не ви е смачено да се пикате на сите теми се истиот муабет ние 10 години ние 100 луѓе сме ние она ние ова најаки сте добро е сега ај не досадвај појќе. Факт е дека во струмица и во битола кошарката е најгледана(2000-5000гледачи срамота е па уште да кажуваш дека сте 100) И ИМА најголем прогрес а за тоа пред 10 год не можиш да ми кажуваш бидејки ''си берел трошки под маса'' тогаш.

pozdraFFF....
Чекај да те прашам ти од 6 години на натпревар си идел немој бе ти на мене трошки под маса научи прво да збориш и да пишуваш па после за трошките под маса може да те учам за кошарка бе ај да не се карам нејкам да ме банираат заради некој кој незнае како се вика пред 1 година почнал да гледа кошарка ми збори чкенбари најдобри одете таму навивајте заа Неметали Огражден а не за Пелистер :smir:
П.С СТРУМИКС ВЕЌЕ АКО БАНИРАШ ТЕ МОЛАМ БАНИРАЈ ПРАВИЛНО:helou:
НЕ МИСЛАМ ВЕЌЕ ДА СЕ РАСПРАВАМ СО НЕКОЈ ШТО СЕ ИМА УФИЛМАНО

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
а јас реков негде пред 10 години дека одев на кошарка ????
јас кај тебе на секој втор пост гледам пред 10 год. ние со реал пред 10 год. ние ова она јас искрено си кажувам од кога влезе пелистер во првата лига редовно си го гледам не само јас туку и 2000-5000 публика која го бодри постојано интересен е за гледање затоа го гледам а за чкембари пошто кажуваш општо како навивачка група која оди да го бодри пелистер без разлика на тоа за кој спорт станува збор и кажувам дека има најдобра публика во цела мк.

а за тоа како пишувам овде не гледам никакво правило за тоа да се пишува на мак. литературен јазик па и да внимавам ан интер. знаци па не пишувам јас есеј или состав по македоски, пост пишувам. не си ти тука да ми кажуваш како да пишам има модератори, а не во се да се пикаш и во тоа што треба и во тоа што нетреба

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
jove_bt напиша:
а јас реков негде пред 10 години дека одев на кошарка ????
јас кај тебе на секој втор пост гледам пред 10 год. ние со реал пред 10 год. ние ова она јас искрено си кажувам од кога влезе пелистер во првата лига редовно си го гледам не само јас туку и 2000-5000 публика која го бодри постојано интересен е за гледање затоа го гледам а за чкембари пошто кажуваш општо како навивачка група која оди да го бодри пелистер без разлика на тоа за кој спорт станува збор и кажувам дека има најдобра публика во цела мк.

а за тоа како пишувам овде не гледам никакво правило за тоа да се пишува на мак. литературен јазик па и да внимавам ан интер. знаци па не пишувам јас есеј или состав по македоски, пост пишувам. не си ти тука да ми кажуваш како да пишам има модератори, а не во се да се пикаш и во тоа што треба и во тоа што нетреба
Јове не ни мислам со тебе да се расправам више ни есеј ти викам да пишуваш ни состав ти викам дека само тресеш глупости а незнаеш што тресеш Мзт постои само во КОШАРКА не постои ни во фудбал ни во ракомет затоа не збори дека вие навивате и на ракомет и на фудбал гајле ми е и така цело време заради тебе забегувам од темава нема што више да кажам ако сакаш нешто да кажеш кажи ми преку пп не тука да забегуваш гајле ми е за Чкенбари гајле ми е за Пелистер имаш тема таму таму пипшувај си овде е за Струмица и нејзините фанови ако имаш нешто да кажеш за нив кажи си а не за Фемили на тема за Ајдуци и за Струмица плус не го пикам сегде носот туку ти кажувам дека гледам сите се против тебе на подфорумов поправо со тебе е Џо и уште некој извини:smir:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас се ве разбирам дека сте и фанови и се тоа, ама имајте почит едни кон други!!!
Не банирам никого за сега, ама сериозно размислувам и за такви мерки ако продолжите со нападите едни кон други.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
хахаха абе била најде мене да ми кажува за пикање во други теми абе ај ке се убијам ајде еве имаш погоре од тебе пост види шо напиша ако заборави. Или си мислеше дека ова е тема за АФ. ахахаха
ајде поздраФ до сите фанови на струмица и не пишам на темава дурио не почни купот.
со среќа на сите

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
jove_bt напиша:
хахаха абе била најде мене да ми кажува за пикање во други теми абе ај ке се убијам ајде еве имаш погоре од тебе пост види шо напиша ако заборави. Или си мислеше дека ова е тема за АФ. ахахаха
ајде поздраФ до сите фанови на струмица и не пишам на темава дурио не почни купот.
со среќа на сите
Точно и ја пишав за Пелистер на тема за Струмица не викам не ама ти да не почнеше немаше што да се збори за Пелистер и Чкенбари така да паметно што нема да пишеш додека не почне купот за да не читам само за Пелистер Чкенбари туку за Струмица поздрав:helou::helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Мислам дека забегавте малце од темава .. !! Читате насловот ? пишува СТРУМИЦА ФАНС а вие тука ми се расправате за вашите глупости .. само се навредувате .. оставете ја темата само за фановите на струмица а овие караници или по ПП или има месенџер

поздрав

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
MeToNo1[MkD] напиша:
Мислам дека забегавте малце од темава .. !! Читате насловот ? пишува СТРУМИЦА ФАНС а вие тука ми се расправате за вашите глупости .. само се навредувате .. оставете ја темата само за фановите на струмица а овие караници или по ПП или има месенџер

поздрав
Добро знаеме тоа е кога има членови кој гледаат само како да напраат расправија:helou:

Г

Грејвдигер

Гостин
тука нека пишуват само фановите на Струмица.... а не на кој му текне и шо му текне да пишува:tapp:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Плејмејкерската позиција во идеалниот тим на колото е резервирана за Ефтим Богоев.

Најдобар крилен играч на колото е Василекос Кицулис од Струмица 2005. Грчкиот ас е меѓу водечките имиња во секое коло, па сосема заслужено повторно најде место во идеалната петорка. На натпреварот против Фершпед Работнички тој имаше скор од 13 поени, 4 скока и 1 асистенција

Третиот играч на Струмица 2005, кој наоѓа место во идеалниот тим на колото е центарот Златко Гоцевски. На дерби дуелот во Струмица Гоцевски беше маестрален, остварувајќи ефект од 14 поени, 10 скокови, 7 блокади и 3 асистенции, и сосема заслужено е прогласен за најдобар центар во ова коло

ВТOРA ПEТOРКA НА КОЛОТО

Г. Сaмaрџиeв (Вaрдaр Oсигурување)
З. Пeткoвски (Свисслиoн Пелистер)
Т. Грнчaрoв (Струмицa 2005)
Д. Милeнкoвиќ (МЗТ Скoпje)
Ѓ. Тaлeвски (МЗТ Скoпje)

Б. Joвoвиќ (Свисслиoн Пелистер) 11
З. Гoцeвски (Струмицa 2005) 10
С. Михajлoвски (Фeни Индустри) 10
К. Пaвлoвски (Вaрдaр Oсигурување) 8
С. Згoњaнин (Свисслиoн Пелистер) 8
Со еден збор доминацијаto e to

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
15 avtobusi za kupot , od strumica.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Да Да и јас тоа слушнав 15 автобуси .. се оди у недела ( мислам така ми кажаа ) Ке Има Фешта

поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom