Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Уште три дена до купот:zlo:
Billa Bong напиша:Вака сега да не ги повтарам тие пред мене ама гледам дека морам тие твој Ајдуци кога почнаа да одат по натпревари бе кога Струмица оваа година донесе засилувања кај бевте претходната година бе тука само збориш а незнаеш што збориш претходната година ја гледав Тв преноси од лигата и баш сеа ми текнува гледав натпревар со Пелистер жива душа немаше како во театар 100 души и гледаат абе Фемили 10 години славеше бе секој натпревар дали слаби дали јаки се таму бе губеа 4 во низа пак беа таму а не вие една година се решивте да навивате асално и сега сакаш да бидете закон епа неможе:helou:
Чекај да те прашам ти од 6 години на натпревар си идел немој бе ти на мене трошки под маса научи прво да збориш и да пишуваш па после за трошките под маса може да те учам за кошарка бе ај да не се карам нејкам да ме банираат заради некој кој незнае како се вика пред 1 година почнал да гледа кошарка ми збори чкенбари најдобри одете таму навивајте заа Неметали Огражден а не за Пелистер :smir:jove_bt напиша:епа ама значи не знам како не ви е смачено да се пикате на сите теми се истиот муабет ние 10 години ние 100 луѓе сме ние она ние ова најаки сте добро е сега ај не досадвај појќе. Факт е дека во струмица и во битола кошарката е најгледана(2000-5000гледачи срамота е па уште да кажуваш дека сте 100) И ИМА најголем прогрес а за тоа пред 10 год не можиш да ми кажуваш бидејки ''си берел трошки под маса'' тогаш.
pozdraFFF....
Јове не ни мислам со тебе да се расправам више ни есеј ти викам да пишуваш ни состав ти викам дека само тресеш глупости а незнаеш што тресеш Мзт постои само во КОШАРКА не постои ни во фудбал ни во ракомет затоа не збори дека вие навивате и на ракомет и на фудбал гајле ми е и така цело време заради тебе забегувам од темава нема што више да кажам ако сакаш нешто да кажеш кажи ми преку пп не тука да забегуваш гајле ми е за Чкенбари гајле ми е за Пелистер имаш тема таму таму пипшувај си овде е за Струмица и нејзините фанови ако имаш нешто да кажеш за нив кажи си а не за Фемили на тема за Ајдуци и за Струмица плус не го пикам сегде носот туку ти кажувам дека гледам сите се против тебе на подфорумов поправо со тебе е Џо и уште некој извини:smir:jove_bt напиша:а јас реков негде пред 10 години дека одев на кошарка ????
јас кај тебе на секој втор пост гледам пред 10 год. ние со реал пред 10 год. ние ова она јас искрено си кажувам од кога влезе пелистер во првата лига редовно си го гледам не само јас туку и 2000-5000 публика која го бодри постојано интересен е за гледање затоа го гледам а за чкембари пошто кажуваш општо како навивачка група која оди да го бодри пелистер без разлика на тоа за кој спорт станува збор и кажувам дека има најдобра публика во цела мк.
а за тоа како пишувам овде не гледам никакво правило за тоа да се пишува на мак. литературен јазик па и да внимавам ан интер. знаци па не пишувам јас есеј или состав по македоски, пост пишувам. не си ти тука да ми кажуваш како да пишам има модератори, а не во се да се пикаш и во тоа што треба и во тоа што нетреба
Точно и ја пишав за Пелистер на тема за Струмица не викам не ама ти да не почнеше немаше што да се збори за Пелистер и Чкенбари така да паметно што нема да пишеш додека не почне купот за да не читам само за Пелистер Чкенбари туку за Струмица поздрав:helou::helou:jove_bt напиша:хахаха абе била најде мене да ми кажува за пикање во други теми абе ај ке се убијам ајде еве имаш погоре од тебе пост види шо напиша ако заборави. Или си мислеше дека ова е тема за АФ. ахахаха
ајде поздраФ до сите фанови на струмица и не пишам на темава дурио не почни купот.
со среќа на сите
Добро знаеме тоа е кога има членови кој гледаат само како да напраат расправија:helou:MeToNo1[MkD] напиша:Мислам дека забегавте малце од темава .. !! Читате насловот ? пишува СТРУМИЦА ФАНС а вие тука ми се расправате за вашите глупости .. само се навредувате .. оставете ја темата само за фановите на струмица а овие караници или по ПП или има месенџер
поздрав
Свака част добро ама вие имате многу јаки спонзори:helou:iLe напиша:15 avtobusi za kupot , od strumica.