Фан клуб: Струмица

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Струмичани одаме на победа во Битола . Ајде ајде само напред.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Пелистер-Струмица одличен натправар за гледање штета што нема каде:tapp:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Billa Bong напиша:
Пелистер-Струмица одличен натправар за гледање штета што нема каде:tapp:
има ела ке ти дадам карта :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
iLe напиша:
Струмичани одаме на победа во Битола . Ајде ајде само напред.
хахахаха ако убаво е да сте оптимисти ај ако идиш ке ти чувам место :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Не ми се тепа пат до Битола само за едн меч

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Strumica : Mzt - 70-66 Pobeda na strumica za zadrzuvanje na 1voto mesto vo Cosmofon ligata .

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Епа еве што пишуваше за овој меч
Првопласираната екипа во Космофон Супер лигата, Струмица 2005, го победи тимот на МЗТ Скопје со 72:66. Домашните ја завршија средбата со серија од 7:0, што беше доволно за нова победа.

- Натпреварот беше интересен и израмнет. Доста ми се допаѓа играта на МЗТ Скопје. Во првиот дел имавме проблеми со нивната игра ”2 на 2”, а покрај тоа не успеавме да задржиме предност од десеттина поени во неколку наврати. Сепак, благодарение на искусни играчи како Кицулис и Богоев, успеавме да стигнеме до оваа вредна победа.

Со овој пораз МЗТ Скопје се оддалечи од местото во разигрувањето. Но, Скопјани имаат само еден бод помалку од Свисслион Пелистер и Вардар Осигурување, па се уште имаат шанси за пласман меѓу четирите најдобри екипи.

- Жал ми е што не победивме. Водевме до 35 секунди до крајот, кога загубивме две топки по ред, Струмичани беа поснаодливи во пенал завршницата. По овој несреќен пораз ни останува да одиме на победа против Фершпед Работнички, и на мечот против Свисслион Пелистер во Битола, кој се оцртува како ”мајсторка

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Јане Петровски го повредил скочниот зглоб на последниот тренинг пред утакмицата и играл под инекции. Добро се држел Мзт, ама неможе со 5-6 играчи да се парира на јака екипа како Струмица. Секако многу многу очекуван пораз.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Radical Boy напиша:
Јане Петровски го повредил скочниот зглоб на последниот тренинг пред утакмицата и играл под инекции. Добро се држел Мзт, ама неможе со 5-6 играчи да се парира на јака екипа како Струмица. Секако многу многу очекуван пораз.
:nesum:како бе се повредил пак несреќа ај у пм:uvo:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
По кој пат оваа сезона се повредува Јане???
btw ја очекував победа на МЗТ, али за среќа (моја) победија струмичани

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Денеска Вардар-Струмица ке биде интересен меч за гледање може ке биде во сенка на дуелот Мзт-Работнички но сепак ке биде многу интересно.Струмица ке има проблеми да победи на овој меч заради тоа што Вардар игра многу добро во последните неколку меча на домашен терен јас типувам 1 на овој меч мислам дека Вардар ке победи to e to

Член од
31 март 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Денеска Вардар-Струмица ке биде интересен меч за гледање може ке биде во сенка на дуелот Мзт-Работнички но сепак ке биде многу интересно.Струмица ке има проблеми да победи на овој меч заради тоа што Вардар игра многу добро во последните неколку меча на домашен терен јас типувам 1 на овој меч мислам дека Вардар ке победи .
jas tipuvam 2

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Billa Bong напиша:
Денеска Вардар-Струмица ке биде интересен меч за гледање може ке биде во сенка на дуелот Мзт-Работнички но сепак ке биде многу интересно.Струмица ке има проблеми да победи на овој меч заради тоа што Вардар игра многу добро во последните неколку меча на домашен терен јас типувам 1 на овој меч мислам дека Вардар ке победи to e to
се игра во недела во 18 часот.
Ја те информирав погрешно но еве се поправам.
Мој тип: 1
Струмичани најавија дека ќе се чуваат за мечот во среда со Работнички, Струмичани повеќе би ги сакале Пелистерци на противник отколку Вардар, па затоа и мислам дека струмица ќе ги пушти Вардар лесно да победат:helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
SANCTIMONIOUS напиша:
се игра во недела во 18 часот.
Ја те информирав погрешно но еве се поправам.
Мој тип: 1
Струмичани најавија дека ќе се чуваат за мечот во среда со Работнички, Струмичани повеќе би ги сакале Пелистерци на противник отколку Вардар, па затоа и мислам дека струмица ќе ги пушти Вардар лесно да победат:helou:
Е ај да видиме што ке напраат ја што се заебав се заебав за Мзт не отидов :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom