Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Била Бонг ти си бил многу мал кога Мзт Скопје имал мнооооооогу подобра навивачка група. Сум имал можност да ги гледам Реал Мадрид, Жалгирис и знам дека во тој период кога квалитетот на лигата беше многу поголем од овој сега што е, Мзт Скопје имаше навивачка група за која никој неможеше да каже лош збор. Сега таа стара гарда, која тогаш претставувала страв и трепет се само неми гледачи и многу ретко се вклучуваат во навивањето. Како помал кога бев, не се можело да се влезе на навивачка трибина, не пуштаа секого таму и сме седеле по тројца на едно столче, сме се гужвале за да навиваме, а не за да гледаме утакмици, без разлика на противникот. Сега и нашата група е составена од деца кои ги зафатила еуфоријата. За срека останати сме добар број болесници кои без оглед на „срамот„ да навиваш на постари години не прекинавме да го правиме тоа во текот на овој лош период за МзтBilla Bong напиша:фала богу ја ги гледав на клип на обилен кај другар дека тој е за Струмица и ми вика е ова е публика кога ке видам колку мене 8 навиваат не за далеку далеку се од тоа што биле ама ни тогаш не биле толку познати како на Мзт сеа to e to