Фан клуб: Струмица

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Нема врска тоа Монтепаски со Струмица .. но тоа е пример дека и најјаката екипа може да загуби од послабата ...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Нема врска тоа Монтепаски со Струмица .. но тоа е пример дека и најјаката екипа може да загуби од послабата ...
epa som pravis sporedba vece...dali montepaski kako najdobra ekipa(pretpostavuam aludiras na vasata strumica) ima doziveano 3 porazi na domasen teren od 13 utakmici

V

Viktoranius

Гостин
:pos::pos:И што да правиме ние сеа.Што врска има партизан со струмица:pos:
Абе тоа беше обичен пример само уффф не ви се објаснува.

Сакав да кажам дека и јаките екипи можат да бидат поразени од послаби екипи, и тоа ви беше примерот со Реал мадрид и со Гетафе.

Ако не ме разбереш што сакам да кажам убиј се.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Таков Марш “ОооОоОоОо....О“ имат и многу други екипи од странство, а сега тоа што МЗТ почнаа први да го пеат во Македонија тоа е друго...

Од Ѓорче Петров и вие ја пеете...

“Открадена“ има само една од Комитите, како што знам...

:autdavitkov:
so lafis be budalo? nie a peeme od gjorce petrov?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мислев,дека некој ќе напише пред,мене.Зошто јас до сега бев таму ја избираа,имаме нова НАВИВАЧА химна,за Клубот Струмица-Ајдуци:vozbud: ,НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО !Песна ја пеат,Елвир-Јован,и уште една Струмичанка,извинете ама заборавив како се вика:pos2:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ае честито неКА е :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ае честито неКА е :)
Искрено,не запамтив,ништо зошто се дигаше галама,но песната е певлива,како да ви објаснам :pos2: ,ќе се научи лесно,и ќе се пее:wink: Сепак,убаво е да се има нешто вакво,саа да виим дали е КРАДЕНА :helou: :helou: :helou:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Нека е чесито ... :smir:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ако не ме разбереш што сакам да кажам убиј се.
Еве сега идам накај кроф и се џиткам само заради тебе

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајдуци,имате поздрав од еден Лозар:pos2: :pos2: ,сега ми се јави на мобилен,да ви ги ебал на сите мајките:pos2: :pos2: Говори,и нешто друго ама оти говори и нешто друго ама многу литераторуно говоре и за тава не можев да го разберам.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Столе буразерот беше тоа, хахахаааа

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Мислев,дека некој ќе напише пред,мене.Зошто јас до сега бев таму ја избираа,имаме нова НАВИВАЧА химна,за Клубот Струмица-Ајдуци:vozbud: ,НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО !Песна ја пеат,Елвир-Јован,и уште една Струмичанка,извинете ама заборавив како се вика:pos2:
Pregi koga bev na kafe vo 19 dojdoa gradonacalnikot i ljoceto donesoa CD so novata himna na KK Strumica i ja pustija vo 19 ubava pesna ama kako sto slusnav pesnata ja pee samo Strumicankata neznam kako se vika i NEKA NI E CESTITO dobra pesna pozdrav:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Pregi koga bev na kafe vo 19 dojdoa gradonacalnikot i ljoceto donesoa CD so novata himna na KK Strumica i ja pustija vo 19 ubava pesna ama kako sto slusnav pesnata ja pee samo Strumicankata neznam kako se vika i NEKA NI E CESTITO dobra pesna pozdrav:smir:
Абе,Јован-Елвир,и една Струмичанка :helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ајдуци,имате поздрав од еден Лозар:pos2: :pos2: ,сега ми се јави на мобилен,да ви ги ебал на сите мајките:pos2: :pos2: Говори,и нешто друго ама оти говори и нешто друго ама многу литераторуно говоре и за тава не можев да го разберам.
ti bidejci si nogu literaturen ke ti kazam deka "tava" na makedonski jazik e kratenka od "tavi4ka...a voedno znam i deka "tava" na eden nas soseden jazik(znaete koj) zna4i li4nata zamenka "toa"...sepak se razbravme

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ti bidejci si nogu literaturen ke ti kazam deka "tava" na makedonski jazik e kratenka od "tavi4ka...a voedno znam i deka "tava" na eden nas soseden jazik(znaete koj) zna4i li4nata zamenka "toa"...sepak se razbravme
Абе,еј престани.Ајде,кажи јас сум Бугарин?Не тоа,е Струмички дијалект,ГОМНО !

Kajgana Shop

На врв Bottom