epa som pravis sporedba vece...dali montepaski kako najdobra ekipa(pretpostavuam aludiras na vasata strumica) ima doziveano 3 porazi na domasen teren od 13 utakmiciНема врска тоа Монтепаски со Струмица .. но тоа е пример дека и најјаката екипа може да загуби од послабата ...
Абе тоа беше обичен пример само уффф не ви се објаснува.И што да правиме ние сеа.Што врска има партизан со струмица
![]()
so lafis be budalo? nie a peeme od gjorce petrov?Таков Марш “ОооОоОоОо....О“ имат и многу други екипи од странство, а сега тоа што МЗТ почнаа први да го пеат во Македонија тоа е друго...
Од Ѓорче Петров и вие ја пеете...
“Открадена“ има само една од Комитите, како што знам...
:autdavitkov:
Искрено,не запамтив,ништо зошто се дигаше галама,но песната е певлива,како да ви објаснам :pos2: ,ќе се научи лесно,и ќе се пее:wink: Сепак,убаво е да се има нешто вакво,саа да виим дали е КРАДЕНА :helou: :helou: :helou:ае честито неКА е![]()
Еве сега идам накај кроф и се џиткам само заради тебеАко не ме разбереш што сакам да кажам убиј се.
Pregi koga bev na kafe vo 19 dojdoa gradonacalnikot i ljoceto donesoa CD so novata himna na KK Strumica i ja pustija vo 19 ubava pesna ama kako sto slusnav pesnata ja pee samo Strumicankata neznam kako se vika i NEKA NI E CESTITO dobra pesna pozdrav:smir:Мислев,дека некој ќе напише пред,мене.Зошто јас до сега бев таму ја избираа,имаме нова НАВИВАЧА химна,за Клубот Струмица-Ајдуци,НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО !Песна ја пеат,Елвир-Јован,и уште една Струмичанка,извинете ама заборавив како се вика:pos2:
Абе,Јован-Елвир,и една Струмичанка :helou:Pregi koga bev na kafe vo 19 dojdoa gradonacalnikot i ljoceto donesoa CD so novata himna na KK Strumica i ja pustija vo 19 ubava pesna ama kako sto slusnav pesnata ja pee samo Strumicankata neznam kako se vika i NEKA NI E CESTITO dobra pesna pozdrav:smir:
ti bidejci si nogu literaturen ke ti kazam deka "tava" na makedonski jazik e kratenka od "tavi4ka...a voedno znam i deka "tava" na eden nas soseden jazik(znaete koj) zna4i li4nata zamenka "toa"...sepak se razbravmeАјдуци,имате поздрав од еден Лозар:pos2: :pos2: ,сега ми се јави на мобилен,да ви ги ебал на сите мајките:pos2: :pos2: Говори,и нешто друго ама оти говори и нешто друго ама многу литераторуно говоре и за тава не можев да го разберам.
Абе,еј престани.Ајде,кажи јас сум Бугарин?Не тоа,е Струмички дијалект,ГОМНО !ti bidejci si nogu literaturen ke ti kazam deka "tava" na makedonski jazik e kratenka od "tavi4ka...a voedno znam i deka "tava" na eden nas soseden jazik(znaete koj) zna4i li4nata zamenka "toa"...sepak se razbravme