Фан клуб: Струмица

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
milo mie so te nasmeale...smej se do utre...utre se vrakate vo realnosta
Јас сум си во реалноста, Мзт ќе изгуби утре, можеби и следното коло, ама кога-тогаш ке победи, а вие се после ова денес во сечии очи ке си останете телетабиси за секогаш :kesa:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
ENI MENI SENI-NAVIVAM ZA FENI:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:-----stvarno ste go peele ova vo kec u kec......ccccc hahahahhahaha eni meni seni bozeee:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ENI MENI SENI-NAVIVAM ZA FENI:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:-----stvarno ste go peele ova vo kec u kec......ccccc hahahahhahaha eni meni seni bozeee:pos2::pos2::pos2:

loooooooooooool
bace odi skrii se...bi trebelo datie sram dase pojavis...
Kazi nes kako strumica go prezivuva porazot

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ок де , изгубивме , секоја екипа губи , ако стално победува ке почнам да мислам дека се е наместено ,како што е вашиот случај ... Изгубивме од добра екипа , а и не играја клучни играчи што има толку , ако не се разбирате поарно не пишејте само колку да испровоцирате ...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ок де , изгубивме , секоја екипа губи , ако стално победува ке почнам да мислам дека се е наместено ,како што е вашиот случај ... Изгубивме од добра екипа , а и не играја клучни играчи што има толку , ако не се разбирате поарно не пишејте само колку да испровоцирате ...

ne provociram.dobro a znam ekipata na amak.znam deka igraeme duri dve prodlzenija soniv.nivniot kvalitet ne e sporen.samo prasav sto treba da se sluci zada priznaete deka ima podobri ekipi odvas?...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
абе дајте таму да го мајнат давитков (знам дека нема везе тоа шо го пишам ама ај од нервоза)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
абе дајте таму да го мајнат давитков (знам дека нема везе тоа шо го пишам ама ај од нервоза)
de ozbilno sto se sluci na utakmicata ako mois da kazis u kratki crti...koj ne igraese?i so zgresi davidkov?i publika imase li?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
de ozbilno sto se sluci na utakmicata ako mois da kazis u kratki crti...koj ne igraese?i so zgresi davidkov?i publika imase li?
Пупович и Грнчаро не играјаа, а и Грујиќ џабе седе на клупата ко ни една секунда не играше, Виктор Крстевски направи 5 лични, во прво полувреме најдобар Дарко Соколов, второ некако сите паднаа (како што обично се случува во Струмица, го видовме тоа повеќе пати и против МЗТ во СР, и на купот сите утакмици и така и денеска) се случи во неколку напади по ред абе топката како да нејкеше да влезе во кош, а мајмунот најмногу ме изнервира, кога имавме водство од околу 6-7 разлика и кога Амак почна да ја намалува таа разлика не викна тајмаут, туку дозволи тие да заводат и замисли да им дозволи и да направат солидна разлика мислам околу 5-6 поена беше па дури тогаш се свести, па некако почна игра кош за кош иако потешко ни се одвиваа нападите, Амак многу лесно доаѓаа до нашиот кош, успеавме да се вратиме дури и на околу 2 минути пред крај имавме водство 1 разлика ама Амак пак ја фати неговата игра, а Струмица сврза 1-2 напада без да погоде и така беше, второ полувреме најдобар Војдан Стојановски од Амак.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ne provociram.dobro a znam ekipata na amak.znam deka igraeme duri dve prodlzenija soniv.nivniot kvalitet ne e sporen.samo prasav sto treba da se sluci zada priznaete deka ima podobri ekipi odvas?...
Која е поквалитетна екипа??? Абе да беше таму имаше да се смееш цела недела за судењето на тие глупаци ... и плус тоа без 2 играча ееееј ...КФМ П****И... Само толку

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ke gi tepame na fersped u goste saa ke vidate !

V

Viktoranius

Гостин

Подобри од нас Амак ? Не заебави.

И најдобрите екипи имат порази па што ? Земи го пример Реал Мадрид си изгуби дома од Гетафе, и од Депортиво изгуби и што треба да значи тоа дека Гетафе и Депортиво се подобри од Реал ?

Од такви мислења ми се сере.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Видејте шо права партизан у кошарката.. падна панатанаикос,монтепаски сиена ....

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Видејте шо права партизан у кошарката.. падна панатанаикос,монтепаски сиена ....
:pos::pos:И што да правиме ние сеа.Што врска има партизан со струмица:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom