- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
20:30 !Во колку часот е финалето утре??
20:30 !Во колку часот е финалето утре??
Ех цела ден утре ке се молам да изгубете, и да ви ја пееме цела сала: Обриши сузе мала моја :pos2::pos2::pos2: Мала шала ...поззБраво за нашите МАШИНКИ ... Нема им никој рамен ...Утре одиме на сигурна ПОБЕДА против Фени ... У сред Кавадарци ке ги расплачеме !!!
ajduci doagate li utre?i vo kolkav broj?iskreno20:30 !
pa kako nema da dojdeme na finale be covek....kako sto razbrav doagame okolu 200 dusi 4 avtobusi...pozz se gledame utreajduci doagate li utre?i vo kolkav broj?iskreno
Да и за прв пат нема да играе некоја скопска екипа во финале(тоа ме радува). И би сакал ние да бидеме првите кои ке ја сменат традицијата, ке го скршат малерот и како организатори да го освоиме купот (што до сега не се случило по осамостојувањето):smir:Денес е финалето во 20:15...
Било која од екипите да победи ќе биде освојувач на Купот за прв пат...Нормално би сакал да е Струмица..
Бор4е ќе ти каже некој од Ајдуците јас незнам..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze nekoj STRUMICANEC da mi kazevo kolku saato se trgnuva
Vo 5 casot se sobirame na spomenikot Goce Delcev i najkasno dokaj 5 i 30 ke treba da se trgne. 3 avtobusi ima sigurno deneska uste eden ke se dogovori izgleda i najverojatno odime 4 avtobusi organizrano.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze nekoj STRUMICANEC da mi kazevo kolku saato se trgnuva
Во 5 часот на споменикот Гоце Делчев....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze nekoj STRUMICANEC da mi kazevo kolku saato se trgnuva
А шо викаш некоо комбенце да си земаме а :pos2::pos2::pos2:Vo 5 casot se sobirame na spomenikot Goce Delcev i najkasno dokaj 5 i 30 ke treba da se trgne. 3 avtobusi ima sigurno deneska uste eden ke se dogovori izgleda i najverojatno odime 4 avtobusi organizrano.
Znaci koj saka da dojde vo 5 h najkasno da bide na centarot.pozz
hahahaha ke zemame ke zemame samo nekoo pogolemo deneska i pak na ista benzinska i ke vide taj 200 dusi ka se placka i ne policija ke treba i vojskata da ga vikne deneska :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Во 5 часот на споменикот Гоце Делчев....
А шо викаш некоо комбенце да си земаме а :pos2::pos2::pos2: