Фан клуб: Струмица

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Никако не добива исписница и си го чуваме за зимница..додека не каже извини...
Јеби га голема е гордоста затоа нема извини а усвари кој прв попушта тој е попаметен ама сепак они си занаар таму нека си а редат а сварно ми е криво за таков играц да седи на трибини..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Za kakov igrac?Bobi golemiot igrac:pos2: :pos2: :pos2: ...
Latovic za nego e !!!Priznavam dobro bi ni dosol i taka ni se samo Latovic-Pupovic-Gjuric...Dobro bi ni dosol,no te molam ne mi go pravi Bobi golem igrac...:smir:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Za trenerot na Strumica nema svarno sto da se kaze .. Jordanco e super ... :smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Јорданчо добар тренер..абе дај не се зафркавајте...Нели ви е јасно дека 80% од причините за поразот од саботата се на негова душа...
Никој на играчите не им е крив што го избркаа Арсиќ, па сега мора да со овој аматер да си кршат главите...
Можеби е добар тренер за просечна екипа ама за ова не го бива..дај друго дете..ќе правиме муабет понатаму во првенството...прво секој тренер кој држи до себе не би потпаѓал под она другите што го советуваат..а овој паѓа како амстердамска фуфа...го нема потребниот авторитет...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Што за следниот натпревар моралот во екипата е низок како Холандија...ако победиме ќе биде чудо..не дека Амак игра кој знае каква кошарка...ама ако си полесен за 30% од платата незначи дека ќе скокаш повиско....
Ај да бидеме оптимисти...

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Mozebi vie taka mislite .... deka ne e dobar .. No dojdete vo STRUMICA ke vidite kako postapuva so igrajacite .... :smir:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
A natprevarot protiv MZT ne go izgubivme zaradi Jordanco ... Zaradi igrac go izgubivme no ne go upomenuvam koj e toj .. :smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
A natprevarot protiv MZT ne go izgubivme zaradi Jordanco ... Zaradi igrac go izgubivme no ne go upomenuvam koj e toj .. :smir:
Е кој е тој што немаш храброст да го смени играчот туку го остави во игра..а Христов...??!Да не му беше ладно на клупата па ги чуваше другите да му ја греат...

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Nemase hrabrost .. si zgresil ... Tuku zardari druga pricina go ostavi igracot da igra koj zaradi negova vina ja izgubivme utakmicata ...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Nemase hrabrost .. si zgresil ... Tuku zardari druga pricina go ostavi igracot da igra koj zaradi negova vina ja izgubivme utakmicata ...
Вид Лазаров несакам да звучам како папагал..одговорноста во едена екипа секогаш ја носи менаџерот..т.е. тренерот...тој е одговорен за постапките на играчите..Ако имал доверба во него и го оставил во игра..грешката на играчот е и негова...Тој е ставен таму да процени кој играч во даден момент може да пружи макимум за доброто на екипата...ако е спротивно тогаш ќе нема потреба од функцијата тренер...Погледни го Арсиќ...ја превзеде одоговорноста иако играчите беа криви...кога застанаа против него си даде оставка како секој тренер кој со свое јас би го сторил..зато и го ценам...на овој овде му треба добар update за да го добие тоа ниво..до тогаш ..ќе викам дека не го бива..но тоа сум само јас..некој друг мисли спротивно..

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ohhh bre macus .. nema kako da ti objasnam ni trenerot nejakese da go stavi .... igracot .. so ja zgresi no morase .. ima sosem druga pricina .... :smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Парите..премногу се слатки па ќе ќутиме и ќе правиме како други ќе ни кажат...затоа типчето е безрбетник..без авторитет...

Kajgana Shop

На врв Bottom