Фан клуб: Струмица

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ако, јадејте гомна уште, кога ќе ја освоиме на крајот титулата ќе видам што ќе пишате.
А за такви Како Струмикс, Маркус, и ред други да не ги набројувам.....е за такви само ГАСНА КОМОРА !
Зашто гасна комора? Затоа што не ви даваат на вас сељачиштата да се прикажете во вистинско светло? Затоа што не се ископлексирани, затоашто не мразата скопјани, затоа што не се руралци како вас? Остана само со Лазаров да го дрвите курот на форумов. Остана глуп само ти и новодојденците од Кавадарци. Којзнае колку те боли што ти дојдов од Скопје и си поминав супер во Струмица, без никој ништо да ми направи. Ке умреш од мака, пошто ме мразиш најмногу, од срце ме мразиш, повеќе ме мразиш мене од колку што ја сакаш струмица, сакаш да ме тепаш со твојата банда осмооделенци, ама единствено што можеш е само курот да ми го пушиш.

А за сретнувањето, ти дадов предлог на МСН, прифати го ако си маж

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Viktorce , ti si tvoite 16 godini i metro i dve jagodki , sto doboga ke mi napravis na Strumiks :) dete zivees vo nekoja zabluda deka si nekoj HOOLIGAN , a kuznaj kakvo grevce si , vo skolo nikoj ne te druzi site te tepaat :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јорданчо добар тренер..абе дај не се зафркавајте...Нели ви е јасно дека 80% од причините за поразот од саботата се на негова душа...
Никој на играчите не им е крив што го избркаа Арсиќ, па сега мора да со овој аматер да си кршат главите...
Можеби е добар тренер за просечна екипа ама за ова не го бива..дај друго дете..ќе правиме муабет понатаму во првенството...прво секој тренер кој држи до себе не би потпаѓал под она другите што го советуваат..а овој паѓа како амстердамска фуфа...го нема потребниот авторитет...
Abe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...A Joco,zborete site za nego,zborete,ke vidite na kraj...Dali Marjan Lazovski-Emil Rajkovic se podobri od nego:smir:
P.S Edinstven trener so poveke go cenam od Joco e Marin Dokuzovski!!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Abe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...A Joco,zborete site za nego,zborete,ke vidite na kraj...Dali Marjan Lazovski-Emil Rajkovic se podobri od nego:smir:
Abe so sakase da kazes ???????? :icon_eek: :icon_eek:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
zatoa kompleks vi nabi 5 pobedi po red na strumica !!!!!!!!!!! noken kosmar vi e

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Abe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...
Те разбрав..Христов..времето ќе покаже....
Напишано од Viktoranius
Ако, јадејте гомна уште, кога ќе ја освоиме на крајот титулата ќе видам што ќе пишате.
А за такви Како Струмикс, Маркус, и ред други да не ги набројувам.....е за такви само ГАСНА КОМОРА !
Димитар...мирен, Димитар...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Те разбрав..Христов..времето ќе покаже....

Димитар...мирен, Димитар...
Aha Marcus,ke vidis deka toj sto igra poradi...Na kraj ke bide najdobar,a i na kraj Joco ke vi dokaze deka ne bil slucajno trener na reprezentacijata,i go vodel najtrofejniot klub na Makedonija!!!Ke vidite:smir:
P.S Bravo Marcus,se razbiras hehehe:wink: POzz.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Abe ajde i vo Ponedelnik da igre samo da ja davat PRENOS NA MTV .. pozz:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom