Фан клуб: Роџер Федерер

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Друже, едно прашање до тебе, ама добронамерно?
Како можеш, на 30 и кусур години да се замараш со постирање на вакви детски/дебилни слики?

Не само за тука, општо низ форумот каде што влегувам, гледам и не ми се верува... Интересно ти е? Јас сфаќам човек да се чувствува помлад и да размислува како да е 2-3 години помал од тоа што е, ама да размислува како 15-годишник, а имаш 32/3? :вонзем: Вакви глупомонтажнифотошопслики јас не ги погледнувам по интернетот, а не пак да го ставам на форум за да "дупам" некои, или за лајк!?

Извинете што сум офтопик, ако нешто се навреди членот, слободно нека се избрише, немам ништо против... Твое си е, секако, неможам да ти сменам мислење, и доколку сакаш да објасниш убаво/разбрано што ти е поентата океј, а пичка мајчина и глуп, мајмун муабет, не сакам...

Извинете уште еднаш... :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ептен се напнавте, на очигледна заебанција, да барам вакви по фан форумите низ светот (а богами и овде) милион ќе најдам, ништо страшно.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ептен се напнавте, на очигледна заебанција, да барам вакви по фан форумите низ светот (а богами и овде) милион ќе најдам, ништо страшно.
Не, далеку од тоа, не дека ми смета една обична (како што кажав) глупомонтажна слика... Дечкото е за Манчестер Јунајтед исто како и јас... И кога става вакви (да не кажам) дебилни слики во фан клубот, мене ми сметаат... Знам дека има низ светот, ама претежно деца ги прават и ставаат тие слики, ама на 30+ години некако не иде... :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Друже, едно прашање до тебе, ама добронамерно?
Како можеш, на 30 и кусур години да се замараш со постирање на вакви детски/дебилни слики?

Не само за тука, општо низ форумот каде што влегувам, гледам и не ми се верува... Интересно ти е? Јас сфаќам човек да се чувствува помлад и да размислува како да е 2-3 години помал од тоа што е, ама да размислува како 15-годишник, а имаш 32/3? :вонзем: Вакви глупомонтажнифотошопслики јас не ги погледнувам по интернетот, а не пак да го ставам на форум за да "дупам" некои, или за лајк!?

Извинете што сум офтопик, ако нешто се навреди членот, слободно нека се избрише, немам ништо против... Твое си е, секако, неможам да ти сменам мислење, и доколку сакаш да објасниш убаво/разбрано што ти е поентата океј, а пичка мајчина и глуп, мајмун муабет, не сакам...

Извинете уште еднаш... :)
Брат ако не ти се допаѓа мене ми е супер!
Подобро слика една да поставам одколку да пошувам сто реда. Кога не ме мрзи пишувам, кога ме мрзи и немам време поставувам слики!
Сега ако те здоболи за ноле четничето тоа не е мој проблем, за такви идиоти ќе поставувам слики секогаш и секаде каде што може да биде исмеан!
Една слика толку да те погоди па толку многу си реплицирал, сигурно сум те погодил во срце, малку шала на сметка на твојот љубимец и одма тоа е детски, тоа не чини, тоа те нервира и слично!
Ако има некоја забрана за поставување на слики, а јас не знам те молам речи му на админот да ме извести и повече нема да ставам:icon_lol:
Се надевам дека си задоволен од одговоров, не поставив ниту една слика со која ќе го дупам четничето за та можеш на раат да прочиташ без глупомонтажнифотошоп слики!

изменето од Игор Ј. - 01.10.2012 : 11:36

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Подобро слика една да поставам одколку да пошувам сто реда. Кога не ме мрзи пишувам, кога ме мрзи и немам време поставувам слики!
Сега ако те здоболи за ноле четничето тоа не е мој проблем, за такви идиоти ќе поставувам слики секогаш и секаде каде што може да биде исмеан!
Една слика толку да те погоди па толку многу си реплицирал, сигурно сум те погодил во срце, малку шала на сметка на твојот љубимец и одма тоа е детски, тоа не чини, тоа те нервира и слично!
Ако има некоја забрана за поставување на слики, а јас не знам те молам речи му на админот да ме извести и повече нема да ставам:icon_lol:
Се надевам дека си задоволен од одговоров, не поставив ниту една слика со која ќе го дупам четничето за та можеш на раат да прочиташ без глупомонтажнифотошоп слики!

п.с. Ноле може само да ми се симне малку подоле и така;)
:cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

п.с. Ноле може само да ми се симне малку подоле и така;)
Чомбе брат, 30+ години имаш, зарем за пусти лајкови пишуваш идиотски постови, ко овој?
Што ако ти ударат лајк сега Дардан-иа, Питу Гули и остали патриоти со бугарски/албански пасош?

Такви слики ко твојте по интернетот има премногу... Мислиш дека нема за Федерер вакви слики? Има слики, ама нема други идиоти... Ме боли таквото мене за сликата, факт е дека Федерер е најдобар во Историјата, нема збор тука... А ти ако мислиш дека треба да не потсетиш со идиотски слики, тогаш во ред... Види види, желба за дупење на форум на 35 години, браво, медицински феномен...

Слики имаш колку сакаш, ама кога ќе не израдуваш со една невестичка, чисто да не те мислиме? :icon_lol:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Зар ќе има некогаш некој подобар од него???

- никогаш
Судејќи по последниот удар од поенов... не би го зел за основа како потврда на твоево прашање бидејќи јас лично имам одиграно сличен удар како последниот на Федерер од поенот.

Да стане јасно, далеку поедноставен и полесен удар е од банана шот.

Федерер може да се каже дека е најдобар само поради неговите успеси на хартија т.е. грен слемите и останатите титули, многу поретко пружи спектакуларни поени во однос на Надал и Ѓоковиќ, па и Мареј....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Федерер може да се каже дека е најдобар само поради неговите успеси на хартија т.е. грен слемите и останатите титули, многу поретко пружи спектакуларни поени во однос на Надал и Ѓоковиќ, па и Мареј....
Thanks for the laugh.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Судејќи по последниот удар од поенов... не би го зел за основа како потврда на твоево прашање бидејќи јас лично имам одиграно сличен удар како последниот на Федерер од поенот.

Да стане јасно, далеку поедноставен и полесен удар е од банана шот.

Ни се пофали овде јавно и сега што.......? , сакаш аплаус да ти дадеме.....
п.с. Вториот дел од постот не заслужува да се коментира, ваква бламажа одамна немам прочитано!

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Thanks for the laugh.
I'm glad you found it funny. :cuc:

Ни се пофали овде јавно и сега што.......? , сакаш аплаус да ти дадеме.....
п.с. Вториот дел од постот не заслужува да се коментира, ваква бламажа одамна немам прочитано!
Пофалба? Па не баш, со оглед на то шо не сум професионален тенисер сакав да кажам дека не е тоа ништо специјално, а точно знам кој удар колку е тежок да се изведе. Единствено од спектакуларните удари на Федерер со кој се издвојува од другите играчи е токму онај помеѓу нозете. ;)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Мислам дека си го утнал името на темата, ова не е генерална дискусија, ова е фан клуб, ако сакаш да збориш негативно за одреден играч, фан клубовите не се тоа место, поготово не кога се збори без основа, да се каже дека Федерер во кариерата немал атрактивни поени, е рамно на тотална игнорантност.

Kajgana Shop

На врв Bottom