Дури бев во транс,викав:Удри на кучињата,на копилињата,на циганите.....Ама сеа си мислам,и сватив дека најмалоумните,најслабо психичките одбрамбени играчи играат во Реал.Ние како да сме некоја психијатриска десница,која шо служит за тестирање за бес и само контрола.Како да играат во општинска 3 лига кај нас,па ако губиш удри,тепај...ако водиш,исто.Криво ми е шо добиваме репутација на селски тим(чекај бе,нели од МАдрид бевме???)....која не знае да претрпи пораз.Не дека БАрса се светци,напротив,но тоа што победуваат 4 години со ред не ја покажува нивната страна кога губат,кукавичка како нашата(ако воопшто ја имаат).Ако си голем спортист,требит да претрпиш секакви..СЕКАКВИ провокации...
А од играта сум задоволен тотално,освен од некоординацијата на шутракот и дедото....едноставно имаше празнина меѓу нив од 20 метри,па за топка меѓу нив моеше и Мело да пуштит,а не ЧАви или меси.....Кејф ми е шо Бензема го скрши мразот против БАрса.Едино ми е криво шо после гужвава на крајов...следните ЕЛ Класика ќе личат повеќе на УФЦ натпревар збогатени со топка за да можат тепачиве да се занимаваат за време на пауза меќу рундите,одколку на прав фудбал..